safi1 Odesláno 9. březen 2013 Odesláno 9. březen 2013 Moc pekne ! Vyzera to na velmi dobru pracu musim tam skocit aj ja sa nato popytat Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 10. březen 2013 Autor Odesláno 10. březen 2013 Krasne Kolik te to stalo ? s takýmto autem sa zmestíš do 100 eur. Platil sem 120, lebo sem nechal poumývat motor a vytáhnút nejaké priehlbeninky z parkovisk a podobne. Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 Nadhera ! A co presne s lakem tedy delali ? Profi lesteni je to tak ? Nebo i nejake rozstriky skrabancu ? Citovat
radim.1008 Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 Ivko to nemá chybu Teď je jak z fabriky Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 10. březen 2013 Autor Odesláno 10. březen 2013 nevím do jakej míry profi, ale výsledek je pjekný. Klasika, ručné brúsení, nejaká tá pasta a tak, potom tri vrstvy vosku. Zatrel mi aj pár oťukú od kaménkú. Chlapík co to robil ríkal, že je vosk dúležitý a že má aj trvácnost (vraj nejaký drahý), uvidíme. V každém prípade, lutujem túto farbu, starat sa o to je nešťastí Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 10. březen 2013 Autor Odesláno 10. březen 2013 Ivko to nemá chybu Teď je jak z fabriky tak tak od teraz len ručné umývaní Citovat
silvar Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 taky bude zalezet cim to ted budes nadale umyvat...protoze pokud to budes umyvat nejakym bordelem z kelly tak ten vosk sundas!natuty!bo jakmile nebude ph neutralni tak vosk nema sanci....neco o tom malinko vim.me trva auto udelat jdyz si to delam poradne tak zhruba 1 az dva dny....takze pokud chces aby ti vosk vydrzel zkus si o tom neco precist.jinak mas to opravdu krasne nalestene!!!jen je treba to udrzovat... Citovat
Charlie 1 Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 tak to leštil ručně,nebo strojově....taky se na to chystám lak je poškrabanej jak prase od myčky..... jinak to máš moc pěkný:super známej co se s tím zabýá je pak základ mýt bezkontaktně,vapkou hrubé nečistoty,pak chemie aby špína slezla,pak omýt zase vapkou a vysušit jelenicí,žádná houba a žádný mop a ruční drhnutí...:bojim Citovat
safi1 Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 Charlie :To je lestene strojovo A auto utierat jelenicou je najväcsia chyba ! Chce to mikrovlaknovy uterak ci handru Neumyvat hlavne auto spongiou ! Ale chce to rukavicu s ovcej vlny je sice drahsia ale velmi dobre umyva a neposkriabe Vyznam sa tak trosku do tohto Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 11. březen 2013 Autor Odesláno 11. březen 2013 Díky chalani. Zatím vím o starostlivost o lak a umývaní auta asi len velké gulové - ale chystám sa si to naštudovat, prípadne mi tu nekdo pomože, vidím, že Safi už aj neco rozběhel. Prinajhorším si to zaplatím a auto nechám ručne umyt firmě na to zaměranej. Dnes mám voľný deň, tak som sa povenoval tej alcantare na sedačkách a z výsledku som milo prekvapený Tak ako poradil erric64, 400vka šmyrglpapír a jel sem. Foto - pred: Foto po Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 11. březen 2013 Autor Odesláno 11. březen 2013 Aby sem nezabudel, Pipistrel sa naposledy vyjadril v zmysle, že je tu málo fotek, tak špeciálne pre ňeho tu mám 2 dnešné Dlúho tu nebyl motúrek Citovat
safi1 Odesláno 11. březen 2013 Odesláno 11. březen 2013 čoto Pán sa bol previesť v Malackách Tie sedačky si moc pekne spravil ako nové Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 11. březen 2013 Autor Odesláno 11. březen 2013 jojo, chodím tam sem tam na plaváreň do Maliny, trafil si a mám z nich radosť ! Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 11. březen 2013 Autor Odesláno 11. březen 2013 já chci ty sedačky ve svym:cool: však máš nejaké celokožené, či nejsú pohodlné ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.