Ivkopivko12tka Odesláno 3. květen 2013 Autor Odesláno 3. květen 2013 Ked nebudeš musieť tak radikálne obrezat naraznik tak som určite za;) Netreba, Staňa ho měl myslím obrezaný ešte ked tam měl duplex, tak kvúli temu Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 4. květen 2013 Autor Odesláno 4. květen 2013 Je to tam, neodolal sem, ráno sem sa zobudil s tým, že musím ho mít, presne jak Hawkey Pierce (MASH 4077) v díle Adamova Žebra, které si nechal dovézt až z Dírnborského nádraží z Čikéha, s 5L omáčky a zabudel na zelný salát Stano mi to v podstate celé vyhodil a nahodil (v cene) a týmto mu ďakujem. Pocity: Strašný hukot, výfuk z nočnej múry člověka, který miluje série a odsudzuje veškeré úpravy na aute a pri predstavě nečeho takého sa budí spotený ze spánku Zvuk je fakt masívný, hutný, dutý, ťažko to popísat, treba to počut a myslím, že sem práve dopočúval pomalší pesničky a aj sa dovyprával v istých otáčkách s osádkú auta. Budem si ešte muset zvyknút, mám z teho zmíšané pocity, ale v podstate je to to, co sem chcel a bandičky túzerú kterí sa \"zrážali\" napríč dedinama nestačili valit oči Nejaké foto: starký poď von kanál Citovat
John Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Pěkný mooc ještěrka hever velice praktický [upravil dne 4/5/2013 15:57 od John] Citovat
lacek206 Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Je to dobré brácho mám ho ťiež na 206-ke a max spokojnosť, akurát niekeddy by som chcel mať ticho no ale čo už, toto sme chceli Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 4. květen 2013 Autor Odesláno 4. květen 2013 strašne, ale strašne, ale strašne to hučí !!! Je to pro mňa hodne velký skok, budem si muset chvílečku zvykat, uvidíme jestli si vúbec zvyknem, ale je jasné, že ked náhodú pújdeme na dlhší trasu (+50km), tak ludé v zadu nebudú úplne nadšení, rekel bych, že spátky pujdú vlakem a spolujezdec bude hluchý kývat hlavú Mám nekolko párú pokazených štuplových sluchátek, možno ich nastrihám a dám k pásom, jak doplňková výbava Citovat
Guest StibTo Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 No tak nas nenapinej a hod nejake videjko Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 4. květen 2013 Autor Odesláno 4. květen 2013 nemám na to vhodnú kameru, která by neco také dokázala zaznamenat. Mobil HTC Desire S, stačí trošku hlasnejší šepotat a video je strašne prehulené, musím neco požičat Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 Kámoš po zaradení dvojky asi držal foťák za mikrofón, tak sa stratil dunivý zvuk, ale to podstatné je zachytené. Mimochodem, vychádzá mi, že sme na stovku cca o púl sekundy rychlejší než sme byli pred! [upravil dne 5/5/13 16:43 od Ivkopivko12tka] Citovat
lacek206 Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Môže byť čo všetko tam je teraz ? Zvody+KAT+2 tlmiče ? Ako vieš nárast, bol si na brzde ? Ale pozerám že na videu si mal silencer nahodený, daj ho von Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 Môže byť čo všetko tam je teraz ? Zvody+KAT+2 tlmiče ? Ako vieš nárast, bol si na brzde ? Ale pozerám že na videu si mal silencer nahodený, daj ho von zvody séria, bez katíku, stredový a koncový tlmič. Tú vložku tlmiču si zatiaľ netrúfam vyberať von :-D Dovolil som si použiť informácie zo Stanových grafov, keďže on meral tiež s motorom bez úprav, len s airboxom a filtrom. Myslím si, že sme na tom podobne s minimálnou odchýlkou. Citovat
lacek206 Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 A čo tvôj pocit z pružnosti motora pri zošlapnuťí sa to bere lepšie ako v sérii ? Ten tvoj motor má už od výroby nejaké športovejšie zvody ? Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 A čo tvôj pocit z pružnosti motora pri zošlapnuťí sa to bere lepšie ako v sérii ? Ten tvoj motor má už od výroby nejaké športovejšie zvody ? jojo, XU10J4RS je v základe sám o sebě vcelku nabušený, nebylo treba robit aj zvody. Vieš čo, od včera a v priebehu dneška sa zaoberám touto otázkou ohľadom pružnosti. Myslím si, že veľmi skreslujúcim prvkom je ten zvuk samotný. Bol som zvyknutý na \"řvanie\" motora a mám ho nejako zapamätaný. Toto je niečo úplne iné, veľmi ťažko sa mi tým riadi. Podľa grafov je priebeh krútiaceho momentu aj výkonu lepší ako séria, môj pocit je zatiaľ taký, že vo vyšších otáčkach 4500-6500 ide skutočne lepšie. Porovnával som si 2 videá (programom zobrazujúcim stotiny sekundy). Jedno so sériovým výfukom a toto v tomto vlákne. Vychádza mi to nasledovne - séria robí 0-100 cca za 7,5-7,8s. S výfukom je to 6,8-7 sekúnd (vcelku nešikovne som zaradil dvojku, trvalo to 0,7s) V priemere to je 0,5s čo je podľa mňa veľmi pekné (keď zvážime aké časy robia iné výkonnejšie autá stovku). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.