dzin Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 tak chlapi relatko som popozeral pekne zopina ventilator som vyfukal precistil a stale sa mi ventilator zopina kedy chce aj po 5tich min.ten takzvany odpor je ta mrieskovana somarina pri nom take nieco ako rebrovanie hlavy na motorke Citovat
Lubo181 Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 Skusal si ho nejako pomerat ten odpor ? moze byt ze ked sa nahreje potom zaberie ale skus ten ventilator nejako zapnut napriamo ci to nerobi regulacia nahodou Citovat
dzin Odesláno 2. červenec 2012 Autor Odesláno 2. červenec 2012 no neviem ako ho mam odmerat ale daval som tam napriamo prud ale mi to nejak iskrilo tak som to nechal tak a kde najdem tu regulaciu Citovat
miroja Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Ak to vyzera ako rebrovanie hlavy na motorke, tak to nebude odpor. Zjavne mas elektronicku regulaciu otacok motora. Mozno je tam nejaky studak, alebo nieco vadne (darlington). Ak neholdujes elektronike, tak to asi sam neopravis. Uhliky v motore si kontroloval? Citovat
dzin Odesláno 3. červenec 2012 Autor Odesláno 3. červenec 2012 uhliky su tak na pol drani rotor je dost zodraty ale hadam to nebude ta chyba Citovat
miroja Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 A skusal si napajanie pripojit priamo na motor (cela elektronika ovladania odpojena)? Roztoci sa vtedy vzdy a spolahlivo? Neiskri prilis moc komutator? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.