Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 Coupé by Míza - OFICIÁLNÍ KONEC

Recommended Posts

Odesláno

A chudak pritulka doma mezitim dre nohama o sebe  :aut  :D

Odesláno

hele tohle bude rozmrda*ý naposled :D víckrát do toho už nepujdu ;) kompletně se to prostě rozebere vyčistí, opraví, upraví a pak snad složí a už to zak zůstane akorát mám strach až to tam budu všechno vracet očalouněný, o něco to nabude a bude to celkem porod to spasovat..

Odesláno

tohle jo :D víc se do toho pustit snad nejde :D takže takhle moc to bude naposled... když už pak něco tak max nějakej detail.... ale palubka atd už ven určitě nepujde :D buh ví jestli jí vubec nacpu z5 :D

Odesláno

:D to já taky.... všechny kabely jsem si musel popsat a polepit :D jak v motoru tak v palubce.. spíš tak nějak zase váhám jak jí nechat pošít...mám takovej nápad, ale nejsem si jistej uspokojivím stavem :D

Odesláno

tak a interier už je komplet venku krom předních sedaček a koberce ... už odpočívá doma :D ted už jen počkat až i na mě nějakej čalouník udělá čas :)

post-21322-0-11216600-1422632533_thumb.j

Odesláno

tak dneska jsem kompletně dorozebral interier, krom topení v něm už nic není, jen naházený věci :D  hlavně jsem moc rad, že auto není z dvou kusů :D nebo někde převařovaný, koberce ani palubka dole nikdy předtím nebyli, airbag je puvodní, takže snad na mě nikde nic nevybafne... 

post-21322-0-40060500-1422798517_thumb.j

Odesláno (upraveno)

Hele, když to máš venku, koukni se mi k čemu je na topení taková ta bílá pracka. Byla vypadlá a nepovedlo se mi ji tam nasadit a přesto mi připadá, že pořád vše funguje.

post-45967-0-32964400-1422799369_thumb.j

Upraveno uživatelem Satepek
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...