Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 Coupé by Míza - OFICIÁLNÍ KONEC

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak už připravuju na vaření :D po menších patálií s tím že auto jelo na 5válcu jsem zjistil, že je ukleplej kabel k jedný cívce a tak to zlobilo, že to tejden jelo a pak ne, samo jsem mezitím koupil nový svýčky (zbytečně :D) kdyby někdo chtěl, tak mám doma teda 6ks NGK Platinum najeto na nich je 20tis km....kabel se opravil, tak uvidíme... zjistilo se že jedna ze 4 lambda sond je už skoro kaput, takže jsem jí objednat a po neděli se vymění, dále auto prošlo bez problému technickou, ted je momentálně rozebraný :D komplet zadní sedaky venku, rozrabovanej kufr a tahám el. pro odskok a čudlík na něj... spousta kabelá a šroubů a kde nic tu nic :D

post-24705-14109632256167_thumb.jpg

Odesláno

Tak to jsem rád,osobně mě kabel k cívce nenapadl..je vidět,že se v tom někdo musel vrtat...

hlavní je,že snad už to je ok.Jinak lambda sondy už mám taky objednaný všechny 4 a vymění se jak se bude dělat olej atd.

Odesláno

Tak on se podle mě nestydí, jen má rád ten \"clean style\" :) bude to vypadat podle mě skvěle :) možná jen zadek bych nechal s lvíčkem, ale to je každého věc..

Odesláno

já se taky nestydím, puga prosazuju kde to jde... jen mám rád když je to pěkně uhlazený a když lidi chodej kolem auta a nevědí co je zač :D jako třeba u S16... a znáčky budou na kolech to musí stačit... :D

Odesláno

Sem asi divnej, ale podle mě to vypadá dobře bez znaku i s. A troufnu si tvrdit, že stejně dobře by to vypadalo i kdyby tam byl ze znaku jen rámeček a lev v něm nebyl! A možná by to tak vypadalo úplně nejvcí dobře:myslim

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...