Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 Coupé by Míza - OFICIÁLNÍ KONEC

Recommended Posts

Odesláno

no tak už se to hejbe... včera jsem se konečně dovolal pánovi co prodává ty kola, které mi měl poslat a neposlal a pak přestal komunikovat, tak pro ně nakonec zítra jedu :D objednal jsem pružiny :D v sobotu vezu konečně tu kůži, už na mě má čas, takže auto pak jde k čalouníkovi, sehnal jsem rádio na CD, tak čekám na diag pro vypnutí zesiku, no a až tohle bude, tak se do toho konečně řízne :D

jedna meetingová

post-24705-14109631884402_thumb.jpg

Odesláno

v rádiu... sehnal jsem rádio na CD s vnitřním zesikem, bohužel v coupé hraje uplně extrémě nahlas :D takže se v něm přes diag vypne zesik a mělo by to frčet...

Odesláno

standartní uprava kterou uz ma i moje mama na fábce kombi 1.4 mpi :D teda krom sedacek a kol ale narazníky jsou :D

[upravil dne 19/6/13 22:33 od Print]

Odesláno

Hehe brácha už má koukám taky Foggang stajl :)

Odesláno

tak dneska se to zase hnulo... rádio na CD je v autě a funguje... John mi říkal že se musí vypnout zesik, že je tam pro něj kolonka (Aktivní/neaktivní)... tu jsem tam bohužel neměl, ale v Konfiguraci výstupů se přeplo z Výstupu reproduktoru na výstup zesilovače a vše fachá... takže zítra jdu pro barvu at stříknu zbytek středu podle rádia... a dneska jsem si konečně z Rumburka dovezl kola :aut

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...