Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 Coupé by Míza - OFICIÁLNÍ KONEC

Recommended Posts

Odesláno
:D jo tak to já se tady u nás na 9 nedostanu :D jezdim pernamentně za 11l na 100km... na delší trasu teda pod 9, ale jinak za tech 10,5 - 12,5 ale rád se povozim, takže je to uděl ;)
Odesláno

Teda nic moc :aut mě teď palubák ukazuje po cca 4200km 9.1l/100km :D :D A to jezdím taky po městě ale přece jen mám víc naježděno po okreskách a dálnicích.

Odesláno

Tak jsem pro clean style, vypadá lépe. Jinak jestli ještě sháníš převodovku, tak se ozvi. Sice je to klasický H, tj zpátečka pod pětkou, ale je z kupéčka s tímhle motorem :)

• O 4 týdny později...
Odesláno

tak dneska malá aktualizace... při cestě do prahy jsem za cca 10km od domu zjistil, že my visí zadní řidičovo kolo, hned jsem to otočil do servisu a zustal vyset váleček, takže se to rozchodilo, takže mě v brzké době čeká repas brzdičů, ale příjemně mě překvapila spotřeba které do prahy byla 7.5l, to mu jsem nechtěl prostě věřit :D pak celej den ježdění po praze a cesta zpět cca 180km a spotřeba 8.3l. takže ten muj dědek umí jezdit i za drobno, ale zase se vyskytl malej problém při cestě domu... v praze jsem spozoroval, že my něco popískává od strany rozvodů, doufám, že to nebudou rozvody, kdyby někdo věděl, tak dejte vědět, je to zvuk jak když píská nějaká kladka, ale né takový to typický přidřený pískání, mám podezření na servo, ale nechám si poradit po čem kouknout, ale po cestě zpátky mi opět spadla teplota skoro k 80°C, voda má pořád stejnou hladinu, pak se to zase po zastavení srovnalo, je možný že se seknul termostat, ale uvidíme, přes svátky to nechám vyměnít a zjistit co to hvízdá, tak snad to nebude nic vážnýho, ale jinak celou cestu na tempomat do cca130km/h a spotřeba náramně exkluzivní... jinak vám všem přeju hezký svátky bez poruch a problémů ;)

Odesláno

Miza: no vidíš... alespoň víš,že ty spotřeby co mám já jsou úplně vpohodě reálný a zrovna pomalu nejezdím. :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

všechno mě to vyždimalo z veškerejch peněz :D stálo mě to nervu a všeho, že bych to nespočetl :D ale tak alepon bydlíme, ted už jen pár drobností a můžu se vrhnout na coupé :D

Odesláno

nene... všecko poctivá domácí práce, až teda na zedničinu, jen jsem boural a sekal el. jinak všecko mi prošlo rukama, kuchyn jsem celou stavěl sám, veškerej nábytek taktéž ... ale po druhý bych do toho asi už nešel... 4měsíce usilovné dřiny..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...