Trundik Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 Tři ženy jdou z diskotéky domů a vezmou to zkratkou přes hřbitov... Zničeho nic začne foukat šílený vítr, ženy se polekají a utíkají domů celé vyděšené, přes hroby, křoví a trní. Druhý den si povídají jejich muži v hospodě: Chlapi, říká první,.... naše ženy nás asi podvádějí.... Ta moje přišla domů celá roztřesená... To je nic,\" říká druhý, ta moje měla roztrhané kalhoty... Chlapi,\" říká třetí \"to je nic, ta moje přišla domů nahá a okolo ramen měla fialovou stuhu s nápisem: Nikdy na Tebe nezapomeneme.. kolegové z práce \" Citovat
z3rg Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 hehe, dobrej a dokonce ho neznam tady neco pro ty co celej den v praci zevlujou na netu: http://super.cz/vtipky/637-to-by-melo-platit-dnes.html Citovat
Bohouš Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 Napsán autorem z3rg hehe, dobrej a dokonce ho neznam tady neco pro ty co celej den v praci zevlujou na netu: http://super.cz/vtipky/637-to-by-melo-platit-dnes.html Jo tak to si vylepím na dveře kanclu Citovat
vix Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 ...kromě toho, že je to psáno na stroji v roce 1970 (krásný normalizační ročník) Citovat
John Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 povedený pracovní řád....zajimavý počteníčko. Hlavně to že je z roku 1870. :o Citovat
Wasabi Odesláno 29. květen 2005 Odesláno 29. květen 2005 Tak já taky jeden : Přijede funebrák k baráku a vytáhne dvě rakve, sedne na jednu z nich a začne svačit. Kouká na to ženská z okna a volá na něj. \"Pane tady jste špatně tady nikdo neumřel.\" On na to nic jen si v klídku kouše do chleba. Ona zas: \"Povidám pane že jste tu špatně říkám vám že tady nikdo neumřel.\" Chlap se koukne na ženskou a říká \"nevíte kde tady bydlí paní Nováková?\" ona: \"No to jsem já a co má bejt?\" on: \"Tak vám tady vezu děti z pionýrskýho tábora\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.