Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Prosim o radu prestal mi fungovat vetrak.....mam digi klimatizaci a na displeji reguluji otacky ventilatoru,po nastartovani se zapla klimoska a vetrak po 15sec se zastavil a regulace otacek funguje na displeji,ale ventilator se ani nehne,dnes rano po nastartovani se malicko rozebehl,ale jakmile se zvysily otacky po zapnuti klima tak se zastavil okamzite a nejde,zkousel jsem vyndat filtr na vstupu nasavani vzduchu pod prednim oknem a tam je nejaky ventilaror,asi je to on co nejde,zkousel jsem s nim tocit rucne zda neni zaseklej a zda se OK

Odesláno

je to on. chce to pod kastlikem zhodit tamec drzi ho jen 3 spunty a vetrak je na 3 sroubech. Prvne zkusit pohejbat s konektorama a pak vysroubovat vetrak muzou byt v haji uhliky nebo regulator jestli je to ta 2003 tak regulator je jinde nez ve ventilatoru a nebyvali s nim az takove problemy. uz jsem tu nekomu nabizel mam tady jeden jetej trochu vychozenej ventilator kde jsem menil uhliky - je 100% funkcni a necham ho za 250kč

Odesláno

v nedeli sa na to podivam,doufam ze do te doby nechcipnu v aute a dam vedet,da se vyzkouset ten ventilator na primo?? pripojit na zdroj a pustit?? nebo to musi jit pres ten regulator ??

Odesláno

Myslím, že ventilátor kúrenia je asi najviac riešená téma:D Ja tu dám troška OT, pôvodné regulátory sú s PNP tranzistorom T1829-1, to mi chete povedať, že vetrák s takým príkonom sa reguluje odporovo? Alebo je to už PWM regulácia?

Odesláno

tak jsem vse rozebral a vyndal ventilator na 12 voltu jede OK a nenasel jsem nikde regulator otacek nevite kde je ?? oproti staremu modelu auta byl regulator na ventilatoru,ale ja ho tam nemam a kabel od ventilatoru vede do konektoru do auta,ale tam jsem take nic nenasel ??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...