romikck Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 Prosim o radu prestal mi fungovat vetrak.....mam digi klimatizaci a na displeji reguluji otacky ventilatoru,po nastartovani se zapla klimoska a vetrak po 15sec se zastavil a regulace otacek funguje na displeji,ale ventilator se ani nehne,dnes rano po nastartovani se malicko rozebehl,ale jakmile se zvysily otacky po zapnuti klima tak se zastavil okamzite a nejde,zkousel jsem vyndat filtr na vstupu nasavani vzduchu pod prednim oknem a tam je nejaky ventilaror,asi je to on co nejde,zkousel jsem s nim tocit rucne zda neni zaseklej a zda se OK Citovat
Vítek1 Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 je to on. chce to pod kastlikem zhodit tamec drzi ho jen 3 spunty a vetrak je na 3 sroubech. Prvne zkusit pohejbat s konektorama a pak vysroubovat vetrak muzou byt v haji uhliky nebo regulator jestli je to ta 2003 tak regulator je jinde nez ve ventilatoru a nebyvali s nim az takove problemy. uz jsem tu nekomu nabizel mam tady jeden jetej trochu vychozenej ventilator kde jsem menil uhliky - je 100% funkcni a necham ho za 250kč Citovat
romikck Odesláno 28. červen 2012 Autor Odesláno 28. červen 2012 v nedeli sa na to podivam,doufam ze do te doby nechcipnu v aute a dam vedet,da se vyzkouset ten ventilator na primo?? pripojit na zdroj a pustit?? nebo to musi jit pres ten regulator ?? Citovat
Vítek1 Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 myslim ze kdyz das 12V tak pojede naplno ale opatrne toci se dost rychle at ti to neveme prst. Citovat
Vapno92 Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 Myslím, že ventilátor kúrenia je asi najviac riešená téma:D Ja tu dám troška OT, pôvodné regulátory sú s PNP tranzistorom T1829-1, to mi chete povedať, že vetrák s takým príkonom sa reguluje odporovo? Alebo je to už PWM regulácia? Citovat
Vítek1 Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 rozdelane jsem to nemel ale bude pulzni Citovat
romikck Odesláno 2. červenec 2012 Autor Odesláno 2. červenec 2012 tak jsem vse rozebral a vyndal ventilator na 12 voltu jede OK a nenasel jsem nikde regulator otacek nevite kde je ?? oproti staremu modelu auta byl regulator na ventilatoru,ale ja ho tam nemam a kabel od ventilatoru vede do konektoru do auta,ale tam jsem take nic nenasel ?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.