Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

začalo mě to nějak míň chladit, tak jsem zajel na doplnění a bylo mě řečeno ,, chladiva je dost, kompresor nebo ventil je KO\" :( změřil tlaky a není skoro žádný rozdíl mezi vstupem a výstupem, poraďte jak postupovat, vyměnit ventil nebo nechat repasovat celý kompresor ?

na kolik asi přijde repas?

nechá se podle vinka zjistit jaký mám kompresor?

[upravil dne 31/7/13 20:56 od Haryk]

Odesláno

Je na vstupe do výparníka....na prechode trubiek z motorového priestoru do kabíny....asi je stále otvorený,ked je na výstupe rovnaký tlak ako na vstupe.A kolko ti namerali ten tlak???

Odesláno

Solidny servis ti nápln odsaje a potom znovu naplní potrebné množstvo a zaplatíš len ten rozdiel a prácu.:roker

Odesláno

Komplet naplnenie okolo 25-30€ tu v NR to viem, ale ja chcem iba dať odsať aby som vedel koľko chladiva tam zostalo, alebo či je tam všetko z minulého roka. Ak tam nič nebude alebo teda veľa bude chýbať, tak v prdeli bude už iba chladič a tým pádom by som aj vymenil kompresor pre istotu, už keď ho mám doma. Ak by odsal dosť chladiva teda, že by tam bola drvivá väčšina tej gramáže, tak potom viem, že nemusím kupovať chladič, ale pre istotu by som kúpil iba dehydratátor a kompresor aj tak vymenil.

Odesláno

Tak to ti urobí aj každý chladničkár,kolko vezme za takú službu - odváženie chladiva - ťažko povedať - cena dohodou...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...