Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

na 407 to ide, koniec koncov ved prave cez toto cidlo tlaku mi unikalo chladiace medium, ale podla mna cidlo tlaku klimy ma kazde auto, okrem ineho aj pre bezpecnost aby sa nespustal kompresor naprazdno

Odesláno

Čidlo tlaku klími mám.

Dnes som šiel do mesta, teplota ovzdušia bola 31-34 stupňov. Po naštartovaní sa klimaspojka zapla, ale ventilátory a klíma vôbec nechladila. Vypol som tlačidlo a po chvíli znovu zapol a čo sa nestalo, klíma mi znovu išla tak ako mala, trubka bola skoro namrazená. Cestou z mesta šla tiež.

Takto som ju skúšal už zapínať aj pred tým, ale nešla aj tak.

Odesláno

Už Ti ta klima od toho 9.8. funguje, nebo zase stávkuje? Pokud už funguje, tak Ti třeba ten přebytečný tlak mohl uniknout a už to třeba bude fungovat. Pokud zase nefunguje tak jsem taky jelen.

Odesláno

Mě se jednou stalo, že nechladila a stačilo odpojit pár věcí ze zásuvek (DVD, ledničku, nabíječku mobilu) a už zase naskočila. Jako kdyby když je velká spotřeba elektřiny tak přestane chladit, foukala, ale nechladila. Teď už to vím a stačí snížit množství připojených spotřebičů a je vše v pohodě.

Odesláno

Nemusí to být externí spotřebiče, ale zkotroloval bych alternátor zda dává dost a nebo zda to nejde někde do šlusu a řídící jednotka v rámci nedostatku proudu neodpojí klimačku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...