Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dneska manévroval s těžkym vlekem (1800kg) v prudkym kopci a spojka to psychycky neunesla, zpodkapoty šel chvilku kouř. Auto jinak jede normálně, jen bych řekl, že při rozjezdech lehce poškubává. Ale zdá-se že to odeznívá, po příjezdu domů cca 80km už to škube míň než po incidentu. Mám to nějak řešit, nebo to zatím nechat být?? Auto má najeto 97tis km.

Odesláno

No ručně bych to chtěl vidět :o, skládali jsme na vodu plachetnici :), ale jelikož inteligenti vymysleli na bržděnejch nápravách couvací automatiky :grr, takže zabržděnej vlek z kopce zcouvá defakto odbržděnej. Musel jsem tedy zaklínovat vlek, odpřahnout, převázat ho na lano (abych neutopil auto) a pak ho v kopci odlehčit aby se mohli klíny vyndat no a spojce se to nelíbilo.

Jinak neklouže, zabírá pořád stejně.

• O 4 týdny později...
Odesláno

tak se projevuje např. i sjetá lamela, později začne prokluzovat úplně...,ale taky to může být přítlačákem (unavená talíř.pružina,ojeté packy ložiskem):myslim

Odesláno

ta cena se dnes špatně určuje--snad každý má jiného dodavatele a jinou výši slevy, navíc až po rozebrání se zjistí,zda je nutné vyměnit i dvouhmotý setrvák...,ale počítej od 15 tisíc do 20 ??, v pežotě mají tu slevu na starší vozy,zavolal bych pro info :myslim

[upravil dne 27/7/12 17:35 od ozzy56]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...