tomtom Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 Mozna hloupost, ale potreboval bych poradit. Pote, co sem na zacatku kvetna zapadnul s litakama do snehu v Krkonosich mi strasne pri dobrzdovani zacnou piskat predni brzdy. Kotouce i desticky nedavno menene v 80.000km a je na nich najeto tak 12.000km, tak nevim co s tim. Je nejaka sance, ze to prestane? Nebo servis a reklamace? Nejaka rada??? [Editován dne 25/5/05 tomtom] [Editován dne 25/5/05 tomtom] Citovat
pipko Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 brzdy piskaju v 307 velmi casto je to zla kombinacia kotucov a brzdovych dosticiek s tvojim zapadnutim to nema nic spolocne jedine co ti moze pomoct je vymena brzdovych dosticiek za nejake inej znacky pocul som ze OMP na to nepiskaju Citovat
tomtom Odesláno 27. květen 2005 Autor Odesláno 27. květen 2005 diky za info. Zkusim to v servisu jeste vyreklamovat - mam ale uz po zaruce. Citovat
Zdenál Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 jednoduchá pomoc mne pískaly zadní a to jsem vyřešil tak že jsem sehnal na 309ku r.v.91 jen jsem zvětšíl o pár desetin vnitřní průměr a je to odstraněné.... nehledě na to a je to paradox jsou na model tedy 309 ale jsou kvalitnější než na novém modelu řady peugeot 307 a jsou silnější na tlouš?ku ...a ani desky původní jsem nemusel měnit. Citovat
Zdenál Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 :myslimsem zapo je to tím že vyrovnávač brzd.účinku je nastaven tak špatně že je vlastně nastaven tak aby vozidlo brzdilo dobře v zatíženém stavu ale koumáci nepočítali že třeba jako já jezdím stále sám a konstrukce vozidla je tak udělána že veškerej bordel jde do zadních segmentů a ničí se jak desky tak kotouče protože jak jsem zjiš?oval tak všechny 307 mela předky bezchyby sjeté ale levej kotouč zadní byl hroznej což zase pravej byl jakž takž po směru jízdy dobrej ......a je to že se nepravidelně vyrovnává tlak v brzd.soustavě a k tomu si přičti nekvalitní materiál...... ale vše se stabilizuje když dáš do kufru pytel s cementem .........a to jsem diskutoval i ve Francii a to mne bylo řečeno a s frantíkama jsem se zasmál když jsme usoudili že holt je to rodinné auto a to má jezdit zatížené Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.