Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jj... chcem kupit smartfon ale bojim sa ze si nebude rozumiet s mojim rd4 bt sadou.

skusal som samsung nejakz galaxy s androidom 2 a nechcelo to dvihat hovory ani vytacat cisla...

otazkou ostava ci je to vec hw alebo os.

Odesláno

Čísla vytáčí, hovory zavěšuje, seznamy se synchronizují.... nefunguje mi hlasové vytáčení, ale nijak jsem to nezkoumal, takže možná je to jen nesprávně nastavené. Mě to nezajímá, takže jsem to neřešil.

Odesláno

Všechny telefony co jsem měl i se starými Androidy nebo i WM 6,5 mi to spárovalo a fungovaly, takže já jsem nikdy na problém nenarazil. Jediný problém, který se mi občas stane je, že když se telefon spáruje ve chvíli kdy nemá signál tak se nedá přes HF číslo vytočit ani když mezi tím an telefonu signál naběhne. To se ale stane málo kdy.

Odesláno
troska to tu ozivim...

pouziva niekto na bt sadu v rocniku 2007 a menej smartphone s android 4 sandvich?

no prave ja a skoro to vubec nefunguje, vetsinou se to vubec nesparuje a kdyz uz jo, tak problemy, ktere jsem popisoval - prvnich par vterin zvuk z telefonu a pak teprve zvuk z repro z HF - je to prakticky nepouzitelne

je to 2007ka origo RD4 BT HF + Samsung Galaxy SII 4.0 ICS a zkousel jsem s nekolika ROMkama (origo a ted Cyanogenmod) a porad stejnz

stejnej problem jsem mel s Galaxy S po prechodu na ICS

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...