jaykay Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 Chlapi, resim problem s orig. integr. BT HF. Upgradoval jsem telefon na novy FW a blbne mi HF. Kdysi jsem nasel presne typ Parrota, ktery tam je a ted to nemohu najit. Je nejaka moznost ugradovat firmware v tom BT HF modulu? Predpokladam, ze kdyz to vyrabi Parrot, tak by nejaka sance na update pres BT mohla byt. Citovat
Marcel00 Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 je to parrot CK4100. Upgrade cez peugeot je dost beznadejny, mam tiez 2007 rocnik. Za vyskusanie nic nedas. Skusal si zmazat telefony v BT module a opatovne ich tam naparovat? skus byt konkretnejsi co mame rozumiet pod tym \"blbne mi HF\" Citovat
jaykay Odesláno 27. červen 2012 Autor Odesláno 27. červen 2012 jj, zkousel jsem uz vse, ono to funguje, jen po updatu telefonu to dela to, ze kdyz mam prichozi hovor, zvednu ho, tak mi jde hovor cca 4 vteriny z telefonu a az pak se prepne do HF a navic do te doby mi porad HF vyzvani - blazinec zkusil jsem napsat do Parrotu, uvidime, co napisou Citovat
Marcel00 Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 toto je chyba kompatibility telefonu s BT modulom... presne toto mi robil samsung dual sim... skoncilo to tak ze som sa vratil k nokii a odvtedy klud... tunak som o tom pisal oprasim trochu temu... mate niekto samsung ? ked sparujem samsung (mam E2152), vsetko mi nacita, kontakty, zobrazuje meno aj posledne volane, stav signalu, baterky. ale mam problem ked mi niekto vola a to taky ze dvihnem hovor a prvych 10-15 sekund ho nepocujem, dotycny ma pocuje. jeho je pocut cez repracik telefonu a az po tomto case to mobil prepne do reprakov auta /sady handsfree. Ked si zoberiem hociaku nokiu tak ta funguje perfektne a hned hovor pocut. Ak zavolam z auta ja, tak sa hovor uskutocnuje hned a je pocut obe strany hned po zodvihnuti hovoru. Problemy mi to robi ked mne niekto vola. Takze ak mate niekto samsung dajt mi vediet ci to robi aj Vam. Jedna sa o Dual SIM mobil a nakolko ho potrebujem pouzivat tak by mi pomohlo keby ste mali niekto nejaky typ sasmung ako to vyriesit. Ked to nevyriesim, tak riesenim bude pockat na Nokia C2-00 a bude pokoj. nakoniec mam C3-01.5 a facha bez problemov... akurat mi blbne zobrazovanie znakov kontaktov v tel zozname... ale to je uz smola, co narobim. Do parrotu som tiez pisal ale neodpisali mi... ani si neviem predstavit ako by som to mohol vyriesit. Tie novsie BT modul 2008 a vyssie su super, avsak tieto starsie su take akoby nedorobene http://www.parrotoem.com/en/connectivity-modules/standalone-modules [upravil dne 27/6/12 09:08 od Marcel00] Citovat
jaykay Odesláno 27. červen 2012 Autor Odesláno 27. červen 2012 ja mam Samsung Galaxy S2, s predchozim Androidem Gingerbread 2.3 to fungovalo skvele, ale po upgradu na IceCream 4.0.3 to takhle blbne, problem bude asi na strane telefonu, nasel jsem na netu, ze nejsem sam, komu to tohle dela bez ohledu na to jaky telefon nebo BT HF ma, vse jen spojuje Android ICS 4.0.3 Citovat
adam.bogocz Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 Zkousel jsi custom ROM? urcite to neni problem Androidu samotheno,ale buildu od Samsungu... schválne zkus císty AOSP build napr CM 9(CyanogenMod)... ja jsem v mobilu jeste nezazil, ze bych si nechal orig. ROM dele nez 24h.. Citovat
jaykay Odesláno 27. červen 2012 Autor Odesláno 27. červen 2012 Je to problem asi vsech ICS at uz Custom nebo factory. Stejny problem nastal u me starsi Galaxy S. S custom 2.3 OK a s custom 4.0.3 problem. Citovat
adam.bogocz Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 no já jedu na ICS už 3/4 roku... původně HTC Desire a teď HTC EVO 3D .. v práci už rok pracuju na vývoji palubního PC který má BT a spojování s ním je skoro denní chleba a upozornuji že NIKDY jsem neměl s BT na ICS problém ! A to jsem na Desire jel už od alfa verze, tak si říkej co chceš... jestli má samsung nějaký BT modul, na který mají špatný ovladač do kernelu 3.0, tak možná..ale samotným ICS to 100% není! za to se zaručím Citovat
jaykay Odesláno 27. červen 2012 Autor Odesláno 27. červen 2012 nevim, jen na netu podobne problemy po updatu na ICS resi nejen majitele Samsungu, ale i napr. Sony, HTC, Motorola .... reseni jsem zatim zadne nenasel komici na podpore Samsung mi napsali, ze zarucuji funkcnost pouze s orig. HF Samsung, coz asi v moji 407ce neni, tak si mam trhnout:) Citovat
adam.bogocz Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 tak jsem pohledal a měl jsem pravdu... driver na BCM4330 je příčunou problému, na kernelu 2.6 funguje,ale s podporou 3.0 kernelu je problém... takže by možná stálo za úvahu změnit výrobce mobilu pokud nechceš mít problémy s BT ve 407ce.. já mám v EVU BCM4329.. Citovat
Marcel00 Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 no adame, este tak najst odpoved na moj problem co robit ked mi nefunguju dorbe zoznamy kontaktov na mojej RD4ke vsetko inak facha super ... ale do nokie asi nevidime co ? starsie nokie idu super... Citovat
jaykay Odesláno 27. červen 2012 Autor Odesláno 27. červen 2012 tak jsem pohledal a měl jsem pravdu... driver na BCM4330 je příčunou problému, na kernelu 2.6 funguje,ale s podporou 3.0 kernelu je problém... takže by možná stálo za úvahu změnit výrobce mobilu pokud nechceš mít problémy s BT ve 407ce.. já mám v EVU BCM4329.. tim to asi nebude, v Galaxy S myslim je take 4329 a s ICS take blbne:nevim Citovat
adam.bogocz Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 před tím než začal na aktálním projektu, tak jsem asi něco přes rok dělal na vývoji symbianu^3... ale ty mobily jsou celkem \"odolné\" vůči úpravám a nic moc s nokií nenaděláš.. a ty říkáš že máš problém s kontakty, že? ne se spojením bluetooth.. jakože se ti speciální znaky \"ěščřžýáíé\" nezobrazují správně? Citovat
adam.bogocz Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 tak jsem pohledal a měl jsem pravdu... driver na BCM4330 je příčunou problému, na kernelu 2.6 funguje,ale s podporou 3.0 kernelu je problém... takže by možná stálo za úvahu změnit výrobce mobilu pokud nechceš mít problémy s BT ve 407ce.. já mám v EVU BCM4329.. tim to asi nebude, v Galaxy S myslim je take 4329 a s ICS take blbne:nevim nema nahodou BCM4751? Citovat
Marcel00 Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 ... jakože se ti speciální znaky \"ěščřžýáíé\" nezobrazují správně? tam sa nezobrazuje nic z mena kontaktu... kontakt vyzera v aute asi takto: AJDH5JLKJ343KJ34KMK232345JK a za nim cislo ktore sa zobrazi dobre ked sa pripojim k mladej do auta tak tam to frci skvele... ael nejak som si na to zvykol Ked kontakt do RD4 skopirujem tak sa meno zobrazuje spravne... no kedze to ide podla abecedy tak sa tam miesaju aj kontakty z telefonu... keby sa to dalo nejako odstavit tak bysom si vystacil s kontaktami ktore tam nakopirujem Citovat
adam.bogocz Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 jakou mas werzi FW? mas tam 6.75 ? Citovat
adam.bogocz Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 hmmm... to s tim tezko neco udelas no.. teda ja osobne RD4 nevidel...ale napr u parrota se na nastavit jakym zpusobem se to ma synchronizovat... Citovat
Marcel00 Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 no lenze moznost u tohoto parrota su obmedzene... ako som pisal jedna sa o CK4100 model. Citovat
Marcel00 Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 jakou mas werzi FW? mas tam 6.75 ? skusim aktualizaciu SW v telefone, velke nadeje si vsak nerobim k dispozicii je 7.32 verzia, tak zajtra vyskusam a uvidim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.