Josh22 Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Zdravím, včera při jízdě do Brna mě několikrát po cestě samovolně zdechlo auto, pak stačilo po půl minutě nastartovat a jelo to dál. Nechal jsem to dát na diagnostiku, kde mě vyjely chyby:magnetický ventil regulace tlaku paliva,snímač tlaku potrubí rozdělovač tlaku(tlak paliva), spínač brzdových světel a (tempomat), regulátor tlaku paliva, meřič množství hmoty vzduchu. Stalo se mě to už jednou a předtím to napsalo jenom regulátor tlaku paliva a ten potom samovolně zmizel. Nevíte co to může být? Bude potřeba všechno vyměnit? Auto je P307, 2,0 66kW, r.v.2003 a VIN:VF33ERHYB82826401. Moc díky. Jo jinak filtr palivový je měněný po prvním vyhození chyby Citovat
Máca 330 SW Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Nevím jestli ti to pomuže, ale v nadrži je čerpadlo, který vytváří podtlak nemuže být chyba někde tady. Je tam ovzdušnovak jen pro skoušku tak skus jet bez víčka nadřže. \\někde jse tu četl že do něho dělaj dirky a tak uvidiš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.