razor Odesláno 30. červen 2012 Autor Odesláno 30. červen 2012 Může někdo prosím udělat to video ? Dííky (otáčkoměr i rychlost) Citovat
koblih69 Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 Pokud je zamaštěná tak lamelu vyměnit a zbytek očistit, ale napřed vyřešit ten únik Citovat
razor Odesláno 1. červenec 2012 Autor Odesláno 1. červenec 2012 O.k.. Dík, únik je vyřešen. To bylo z původního motoru. Teď je vyměněnej a mělo by to být o.k.. Původní motor tekl na klice, nechal jsem dát novej simering, ale nepomohlo to-teklo to z toho furt. (byla tam už vyjetá drážka od prvního špatnýho simeringu). Když mi měnili ten simering, tak jsem rovnou udělal celou spojkovou sadu,ale tojsem netušil, že se to nevyřešilo. Pak přišel ten novej motor, ale to jsem měl požadavek, aby zůstala spojka (protože měla najeto cca 5000).. Jenže asi už byla od oleje z původního motoru. Jinak díky za rady a ještě jednou se omlouvám, že jsem v tuningu, už to spadá spíš do servisu. Do tuningu jsem to dal, aby mi někdo poslal to video. Doufal jsem, že tu někdo bude mít nějaký fofr coupe Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.