Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno

Takže dveře jsou opraveny. Dal jsem to do servisu , kroutili hlavou že to ještě neviděli.

podle diagnostiky bylo hlášeno \"závada snímače S2 vpravo. Přerušený obvod\" a \"závada inicializace pravých dveří\"

Nakonec rozebrali ten snímač na motoru a museli ho prý nějak ručně nastavit a přes dia inicializovat.

Bylo to asi poprvé a naposled, co jsem jel do servisu a ještě jsem dostal zaplaceno já :D

(platili mi kompenzaci za problémy s techničákem - řešeno dřív)

Odesláno

napriklad mozem napisat o tom, ako som sa smikol do garaze a oskrel tie nefunkcne dvere... pripadam si ako male decko, co sa uci soferovat...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

vo stvrtok som bol zdiagnostikovat, zavady: \"Inicializacia lavych dveri\", \"S1 PIN laveho snimaca klzania\". Predpokladam, ze to je rovnaka zavada. Kolko Ta stala ta oprava?

Odesláno

No jak jsem psal, mě to nestálo nic. Ale museli ten motor rozebrat a přes dia zinicializovat. U toho jsem nebyl.

Otázka je, jestli to někdo bude dělat nebo ti budou nutit novej pohon.

Přinejhorším si uděláte výlet do Jižních Čech- máš to nějakých 300km:papa

• O 3 týdny později...
Odesláno

Poistka je ok, aj baterku som skúsil odpojiť a nič. Prestalo to ísť po tom ako dcéra mikla vonkajšou kľučkou a nič, potom ešte druhý krát a to iba odskočili.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...