Tango C8 Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Ok, ale jak občas máme nějaké anomálie, tak u mně by sjeli bez nějakého drbnutí Možná Citovat
jarmyl Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 Takže dveře jsou opraveny. Dal jsem to do servisu , kroutili hlavou že to ještě neviděli. podle diagnostiky bylo hlášeno \"závada snímače S2 vpravo. Přerušený obvod\" a \"závada inicializace pravých dveří\" Nakonec rozebrali ten snímač na motoru a museli ho prý nějak ručně nastavit a přes dia inicializovat. Bylo to asi poprvé a naposled, co jsem jel do servisu a ještě jsem dostal zaplaceno já (platili mi kompenzaci za problémy s techničákem - řešeno dřív) Citovat
manco Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 Gratulujem, tiez by som sa rad ku tomu dostal... Citovat
Juve Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 Tak super:super... Len som teraz zvedavý o čom si vy dvaja budete písať:D Citovat
manco Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 napriklad mozem napisat o tom, ako som sa smikol do garaze a oskrel tie nefunkcne dvere... pripadam si ako male decko, co sa uci soferovat... Citovat
manco Odesláno 15. duben 2013 Odesláno 15. duben 2013 vo stvrtok som bol zdiagnostikovat, zavady: \"Inicializacia lavych dveri\", \"S1 PIN laveho snimaca klzania\". Predpokladam, ze to je rovnaka zavada. Kolko Ta stala ta oprava? Citovat
jarmyl Odesláno 15. duben 2013 Odesláno 15. duben 2013 No jak jsem psal, mě to nestálo nic. Ale museli ten motor rozebrat a přes dia zinicializovat. U toho jsem nebyl. Otázka je, jestli to někdo bude dělat nebo ti budou nutit novej pohon. Přinejhorším si uděláte výlet do Jižních Čech- máš to nějakých 300km:papa Citovat
manco Odesláno 15. duben 2013 Odesláno 15. duben 2013 ja zavolam do PEUGEOT-u v DS a uvidime... lebo diagnostiku mi robil chlapik co ma servis u nas, taky sikovny... Citovat
marko306 Odesláno 1. květen 2013 Odesláno 1. květen 2013 No už som aj ja v klube. Pravé dvere mi od dnes idú otvoriť iba ručne. Po stlačení gombíkov iba zapípajú. Citovat
marko306 Odesláno 1. květen 2013 Odesláno 1. květen 2013 Poistka je ok, aj baterku som skúsil odpojiť a nič. Prestalo to ísť po tom ako dcéra mikla vonkajšou kľučkou a nič, potom ešte druhý krát a to iba odskočili. Citovat
manco Odesláno 1. květen 2013 Odesláno 1. květen 2013 tak to je radost... ja teraz riesim zahradu a veci okolo domu, tak na dvere nemam vela casu... Citovat
marko306 Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 A už mi zas idú. Dnes ráno zo začiatku iba kľučkou z vonku a za minutku išlo všetko tak ako má. Samo sa to opravilo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.