manco Odesláno 12. leden 2013 Odesláno 12. leden 2013 Nemas prosim Ta este detail toho 6270? PIN-y 1 a 2 su hrubsie draty, zaujimalo by ma co su zac. je medzi nimi nulovy odpor na strrane pohonu. Citovat
jarmyl Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Tak to nemám, ale taky by mě to zajímalo, co je uvnitř. Citovat
manco Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Ono je to v podstate ten modul motor-prevodovka+snimace. Len mat blizsie info, mozno \"vykoumame\" co mu vadi... Citovat
Juve Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Kua ... cez víkend som sa už zľakol že sa k vám dvom pridám do partie... Elektricky dvere nešli vôbec otvoriť zaznelo vždy len trojité pípanie....po mechanickom otvorení som zistil, že boli dvere primrznuté k tesneniu. Ale ani potom tlačítko na zatv/otv. dverí nereagovalo. Pomohlo až odpojenie batérie na 5 sec...a pravdepodobne resetnutie RJ. Takže zatiaľ sa k vám chvalabohu nepridám...možno neskor:D:D Citovat
lubosch Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Kua ... cez víkend som sa už zľakol že sa k vám dvom pridám do partie... Elektricky dvere nešli vôbec otvoriť zaznelo vždy len trojité pípanie....po mechanickom otvorení som zistil, že boli dvere primrznuté k tesneniu. Ale ani potom tlačítko na zatv/otv. dverí nereagovalo. Pomohlo až odpojenie batérie na 5 sec...a pravdepodobne resetnutie RJ. Takže zatiaľ sa k vám chvalabohu nepridám...možno neskor:D:D JJ, taky tak, ale vykašlal jsem se na to a ono to za 4 dny začalo fungovat samo. Citovat
marko306 Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Juve, toto sa stalo aj mne, už nie raz a nemusíš baterku odpájať. zavrel som ručne dvere prišiel som domov (cca 2 min cesty) a už to šlo. Citovat
xpetrix Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Juve, toto sa stalo aj mne, už nie raz a nemusíš baterku odpájať. zavrel som ručne dvere prišiel som domov (cca 2 min cesty) a už to šlo. No pripajam sa k Juvemu.Dnes sa to stalo presne aj mne.Moja draha polovicka otvarala zadne dvere a boli uplne primrznute.Ja v tom case ak nemusim,tak sa ich nedotykam.No zena je zena Po trapeni s ladom sa mi ich podarilo rucne otvorit a zatvorit.S DO sa mi ich potom podarilo aj otvorit,no uz zatvorit nie.Iba piplo a nic.Tak som ich rucne zatvoril,zamkol,nakupili sme v Kauflande a ked som prisiel k autu,tak nic nove.Auto sa odomklo,piplo,no dvere sa neotvorili.Ani po prijazde domov sa to nezmenilo.Uz sa mi to stalo v zime a casom to nabehlo bez zasahu samo.Teraz musism cakat na oteplenie,ci sa to spamata.Odpajat akumulator sa mi nechce.Lave dvere tiez primrzli,no ked sa mi ich podarilo uvolnit z ladu,tak v pohode sa otvorili aj zatvorili.No prave dvere strajkuju :fnuk Citovat
biondi Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Skúste očistiť kontakty na dverách a stĺpiku. Zámky dvier sú napájané práve cez ne. A keď zámok netvorí, tak sa ani dvere neodsunú. Mne to vždy pomôže, ešte nikdy som nemusel odpájať akumulátor. Citovat
xpetrix Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Problem s kontaktmi nie je.Problem bol lad.Odomyka a zamyka vsetko ako ma,len sa dvere nepohnu,iba pipne.Ak by neodomklo,tak tie dvere rucne predsa neotvorim. [upravil dne 17/1/13 21:48 od xpetrix] Citovat
xpetrix Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Kua ... cez víkend som sa už zľakol že sa k vám dvom pridám do partie... Elektricky dvere nešli vôbec otvoriť zaznelo vždy len trojité pípanie....po mechanickom otvorení som zistil, že boli dvere primrznuté k tesneniu. Ale ani potom tlačítko na zatv/otv. dverí nereagovalo. Pomohlo až odpojenie batérie na 5 sec...a pravdepodobne resetnutie RJ. Takže zatiaľ sa k vám chvalabohu nepridám...možno neskor:D:D JJ, taky tak, ale vykašlal jsem se na to a ono to za 4 dny začalo fungovat samo. Budem teda aj ja cakat na oteplenie .Vzdy to zatial pomohlo Citovat
biondi Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Ale ja nehovorím o odomykaní. To čo vykonáš pri otvárani dvier ručne (potiahneš vonkajšie modlo dvier), musí pri použití diaľkového ovládania, resp. tlačítka na stĺpiku vykonať alektromotor. Dvere musia najskôr odskočiť, až potom ich naviják s lankom môže potiahnuť. Citovat
lubosch Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 To biondi: JJ, pokud máš špinavý kontakty na sloupku, tak je možné že se ti dveře odemknou, ale neodjistí a pak motor nemůže táhnout. Ale i já mám kontakty čisté a korát jsou dveře přimrzlé. Za pár dnů to začne fungovat, dokonce bych řek, že to není závislé na teplotě. Citovat
xpetrix Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 To biondi: JJ, pokud máš špinavý kontakty na sloupku, tak je možné že se ti dveře odemknou, ale neodjistí a pak motor nemůže táhnout. Ale i já mám kontakty čisté a korát jsou dveře přimrzlé. Za pár dnů to začne fungovat, dokonce bych řek, že to není závislé na teplotě. Suhlasim:super Citovat
jarmyl Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 A takovej to byl s mancem dialog a vy tady s přimrzáním. Ty funkční dveře zatim v pohodě, parkuju pod střechou Citovat
xpetrix Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Ja parkujem pre panelakom,takze ked nasnezi,potom sa zacne topit a na to opat primrzne=katastrofa!Voda zo strechy steka po bokoch a rovno do hornych tesneni dveri.Aj predne som otvaral tazsie. Citovat
biondi Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Jednoduchá pomoc. Nastriekajte tesnenia silikónom a nebudú vám primŕzať. Citovat
biondi Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 A odkiaľ to mám vedieť? Zmienil si sa o tom niekde? Inak existuje aj prípravok na tesnenia s aplikátorom od Sonaxu, možno by ten pomohol. Citovat
xpetrix Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 No pri nasej zime asi nic nepomoze.Tatry su Tatry... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.