Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemas prosim Ta este detail toho 6270? PIN-y 1 a 2 su hrubsie draty, zaujimalo by ma co su zac. je medzi nimi nulovy odpor na strrane pohonu.

Odesláno

Kua ... cez víkend som sa už zľakol že sa k vám dvom pridám do partie...

Elektricky dvere nešli vôbec otvoriť zaznelo vždy len trojité pípanie....po mechanickom otvorení som zistil, že boli dvere primrznuté k tesneniu.

Ale ani potom tlačítko na zatv/otv. dverí nereagovalo.

Pomohlo až odpojenie batérie na 5 sec...a pravdepodobne resetnutie RJ.

Takže zatiaľ sa k vám chvalabohu nepridám...možno neskor:D:D

Odesláno

Elektricky dvere nešli vôbec otvoriť zaznelo vždy len trojité pípanie....po mechanickom otvorení som zistil, že boli dvere primrznuté k tesneniu.

JJ, taky tak, ale vykašlal jsem se na to a ono to za 4 dny začalo fungovat samo.

Odesláno
Juve, toto sa stalo aj mne, už nie raz a nemusíš baterku odpájať. zavrel som ručne dvere prišiel som domov (cca 2 min cesty) a už to šlo.

No pripajam sa k Juvemu.Dnes sa to stalo presne aj mne.Moja draha polovicka otvarala zadne dvere a boli uplne primrznute.Ja v tom case ak nemusim,tak sa ich nedotykam.No zena je zena :grr Po trapeni s ladom sa mi ich podarilo rucne otvorit a zatvorit.S DO sa mi ich potom podarilo aj otvorit,no uz zatvorit nie.Iba piplo a nic.Tak som ich rucne zatvoril,zamkol,nakupili sme v Kauflande a ked som prisiel k autu,tak nic nove.Auto sa odomklo,piplo,no dvere sa neotvorili.Ani po prijazde domov sa to nezmenilo.Uz sa mi to stalo v zime a casom to nabehlo bez zasahu samo.Teraz musism cakat na oteplenie,ci sa to spamata.Odpajat akumulator sa mi nechce.Lave dvere tiez primrzli,no ked sa mi ich podarilo uvolnit z ladu,tak v pohode sa otvorili aj zatvorili.No prave dvere strajkuju :grr:fnuk

Odesláno

Skúste očistiť kontakty na dverách a stĺpiku. Zámky dvier sú napájané práve cez ne. A keď zámok netvorí, tak sa ani dvere neodsunú. Mne to vždy pomôže, ešte nikdy som nemusel odpájať akumulátor.

Odesláno

Problem s kontaktmi nie je.Problem bol lad.Odomyka a zamyka vsetko ako ma,len sa dvere nepohnu,iba pipne.Ak by neodomklo,tak tie dvere rucne predsa neotvorim.

[upravil dne 17/1/13 21:48 od xpetrix]

Odesláno

JJ, taky tak, ale vykašlal jsem se na to a ono to za 4 dny začalo fungovat samo.

Budem teda aj ja cakat na oteplenie :nevim .Vzdy to zatial pomohlo

Odesláno

Ale ja nehovorím o odomykaní. To čo vykonáš pri otvárani dvier ručne (potiahneš vonkajšie modlo dvier), musí pri použití diaľkového ovládania, resp. tlačítka na stĺpiku vykonať alektromotor. Dvere musia najskôr odskočiť, až potom ich naviják s lankom môže potiahnuť.

Odesláno

To biondi: JJ, pokud máš špinavý kontakty na sloupku, tak je možné že se ti dveře odemknou, ale neodjistí a pak motor nemůže táhnout. Ale i já mám kontakty čisté a korát jsou dveře přimrzlé. Za pár dnů to začne fungovat, dokonce bych řek, že to není závislé na teplotě.

Odesláno
To biondi: JJ, pokud máš špinavý kontakty na sloupku, tak je možné že se ti dveře odemknou, ale neodjistí a pak motor nemůže táhnout. Ale i já mám kontakty čisté a korát jsou dveře přimrzlé. Za pár dnů to začne fungovat, dokonce bych řek, že to není závislé na teplotě.

Suhlasim:super

Odesláno

Ja parkujem pre panelakom,takze ked nasnezi,potom sa zacne topit a na to opat primrzne=katastrofa!Voda zo strechy steka po bokoch a rovno do hornych tesneni dveri.Aj predne som otvaral tazsie.:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...