Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Keď je všetko čisté, tak ma napadá či nebude bordel na bubne lanka /niekde sa to lanko musí navíjať/:myslim Keď dvere zacítia odpor, pípnu a zastavia Nič iné ma nenapadá, keď vyriešiš daj vedieť

Odesláno

Na kazdy spinac mi dvere reauguju, ked su zamknute a dam pokyn \"otvor\", odomkne a otovri, ale motor nezapne a nevytiehne ich. Pri opätovnom stlaceni ich uz nezatvori, su ako keby mrtve...

Odesláno

Já myslim ty kontakty, které signalizují zavřeno/otevřeno - je jich tam několik (z toho jeden v zámku).

Asi nejjednodušší je to přes diagnostiku - měl by tam být vidět stav ? Osobně jsem to nezkoušel, tak nevim.

post-35023-14109625374934_thumb.jpg

[upravil dne 2/7/12 10:14 od jarmyl]

Odesláno

Ak teda tej scheme dobre rozumiem, 6244 a 6246 su tlacidla na otv./zatv. dveri prve pri vodicovi nad hlavou, druhe na B stlpiku pri dverach. 3002 bude snimac otvorenych dveri na C stlpiku. 6270 bude priamo v strojnej casti motorceka a prevodovky - o tomto nemam informaciu, ci pracuje spravne, alebo nie. 6274 ak spravne predpokladam, tento musi byt v zamku dveri. Ma tento zamok spojenie aj ine, alebo iba cez kontakty na stlpiku, tak ako aj ovladanie okien?

6244, 6246, 3002 - funguju

6247 - myslim ze rovnako funguje, dvere zamyka aj odomyka s ostatnymi

6270 - ako zistit funkcnost?

Dia, nemam poruke, preto som tam este nebol, tak isto nestiham. Napriek tomu tiez upradnostnujem fyzicku kontrolu (elektricku, mechanicku). Stale dakujem za pomoc

Odesláno

Mne to z ničoho nič prestane otvárať úplne. Nereaguje na žiadne tlačidlo, ani na kľučku, ani na diaľkové, dá sa otvoriť len ručne. Po čase to začne znova samo od seba fungovať. :o

Odesláno

Manco - to máš asi pravdu 6244,6246 budou ty tlačítka (původně jsem myslel, že to jsou nějaké kontrolní spínače ve dveřích:bojim)

Ten zámek má určitě spojení jen přes kontakty.

paloSA : Tak to bych se zaměřil na tu řídící jednotku(v obr č. 6039) napájení, nebo datová sběrnice.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdar, zjistil jsi něco nového?

Mě teď na dovolený přestaly fungovat pravý dveře. Prostě se zavřely a po 200km se neotevřely.:grr

Dělá to něco podobnýho, ale povytahne tak cca 10cm pak 3x pípnou a zastaví .Když zmačknu znova zas popojedou cca 10cm a dost.

Takhle klidně až do úplnýho otevření. Na zavírání nereagujou vůbec.

Ručně jdou otevřít a zavřít v pohodě - stejnej odpor jako levý, nic nedrhne :myslim

Odpoledne asi bude rozborka, uvidíme :roll

Odesláno

nesrtiham, pri mojich troch deckach vobec nic a z roboty sa dostanem az vecer. mam to stale v merku, nebavi ma to otvarat rucne, teraz na dovolenke asi 1000x...

Odesláno
Kurnik, tiež som si strašne tvykol na to že mám el. dvere. V robotr som šiel do VW Transporter a hľadal som tlačítko na otvorenie bočných šúpačiek.

:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...