Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj mám problém se zhísáním dálk světel nebo mlhovek při jízdě když mam auto nastartovaný a zapnu dálkový v pohodě drží,ale jakmile je zapnu v noci při jízdě po chvilce zhasnou a tak je to třeba 4x zasebou až potom zustanou svítit.Jakmile je ale vypnu a chci opět zapnout nástává stejný koloběh zapínání a vypínání.Nevíte někdo kde je \"zakopanej pes\"napadly mě stykač nebo náký relátka.Elektřin je pro mě španělská vesnice takže budu rád za každou radu.DÍKY.vůz 206 1.6 16v rv 2002

[upravil dne 25/6/12 19:06 od sstefi89]

Odesláno

koukam, ze jsi na klubu novacek, tak vitej.

Ty sice tusis, co za auto vlastnis, ale mi tady kristalovou kouli nemame, takze by bylo vhodne uvest typ a radeji i rok vyroby

Tyto udaje je vhodne vlozit do podpisu spolu s motorizaci, nemusis pak do kazdeho prispevku psat znovu a znovu

EDIT, tak koukam, ze nez jsem odpovedel, uz jsi auto doplnil

tipoval bych na blok pacek pod volantem oznacovane jako COM, u tohoto rocniku vyroby se jedna uz o tzv. MUX elektroinstalaci, ten blok je celistvy, nedaji se vymenit packy jen samostatne, jako u starsich modelu, oprava toho COMu obcas pomuze, ale vetsinou jen na kratkou chvili. Takze jedine sehnat starsi (ovsem bez zaruky, ze nezacne blbnout taky) a nebo novej (ale pocitej s cenou kolem 5-7000 Kc podle vybavy auta)

[upravil dne 25/6/12 20:10 od Ferry]

Odesláno

no už sem na to koukal v kelly,docela pálka,mohli by to bejt ale ono jelikož sem mi samovolně zapíná zadní stěrač,nebo když ho zapnu a hned vypnu tak mi stírá furt...myslíš že by pomohlo kdybych to napích na počítač??dík

[upravil dne 25/6/12 20:26 od Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...