sstefi89 Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 Ahoj mám problém se zhísáním dálk světel nebo mlhovek při jízdě když mam auto nastartovaný a zapnu dálkový v pohodě drží,ale jakmile je zapnu v noci při jízdě po chvilce zhasnou a tak je to třeba 4x zasebou až potom zustanou svítit.Jakmile je ale vypnu a chci opět zapnout nástává stejný koloběh zapínání a vypínání.Nevíte někdo kde je \"zakopanej pes\"napadly mě stykač nebo náký relátka.Elektřin je pro mě španělská vesnice takže budu rád za každou radu.DÍKY.vůz 206 1.6 16v rv 2002 [upravil dne 25/6/12 19:06 od sstefi89] Citovat
Ferry Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 koukam, ze jsi na klubu novacek, tak vitej. Ty sice tusis, co za auto vlastnis, ale mi tady kristalovou kouli nemame, takze by bylo vhodne uvest typ a radeji i rok vyroby Tyto udaje je vhodne vlozit do podpisu spolu s motorizaci, nemusis pak do kazdeho prispevku psat znovu a znovu EDIT, tak koukam, ze nez jsem odpovedel, uz jsi auto doplnil tipoval bych na blok pacek pod volantem oznacovane jako COM, u tohoto rocniku vyroby se jedna uz o tzv. MUX elektroinstalaci, ten blok je celistvy, nedaji se vymenit packy jen samostatne, jako u starsich modelu, oprava toho COMu obcas pomuze, ale vetsinou jen na kratkou chvili. Takze jedine sehnat starsi (ovsem bez zaruky, ze nezacne blbnout taky) a nebo novej (ale pocitej s cenou kolem 5-7000 Kc podle vybavy auta) [upravil dne 25/6/12 20:10 od Ferry] Citovat
sstefi89 Odesláno 25. červen 2012 Autor Odesláno 25. červen 2012 no už sem na to koukal v kelly,docela pálka,mohli by to bejt ale ono jelikož sem mi samovolně zapíná zadní stěrač,nebo když ho zapnu a hned vypnu tak mi stírá furt...myslíš že by pomohlo kdybych to napích na počítač??dík [upravil dne 25/6/12 20:26 od Ferry] Citovat
HonzaZ Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 Tak to budou určitě páčky, resp. COM. Buď opravit (hrozná práce), nebo dát nové. Citovat
sstefi89 Odesláno 25. červen 2012 Autor Odesláno 25. červen 2012 z vašich reakcí sem pochopil že to je asi častěji vyskytující se problém...jak se u 206 s airbagem sundavá volant,muže někdo poradit?díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.