Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemáte chlapy někdo někaký shema HDI - 110 psi motoru? Nefachá mi snímač atm tlaku a faaaakt netušim, kde ho hledat. Nemam sice peginu, ale v Xantii je totožnej motor, jako třá ve 406 a dalo by se to z toho vyčíst. možná by stačila a 90 psi verze - lišit se to nejspíš nebude. Díkes.

Odesláno

to komisar : pošli mi prosím to schéma toho motoru a jestli máš tak schéma manuál klimy se zapojením sahar. ludvik.koukal@centrum.cz

Odesláno

To Komisar: No... pomohlo by to , ale obrázek je moc prtavej a je z něj houbec poznat.

To Karel: Tohle bude asi nadějný, až to sosnu.

Díky moc chlapy...:D:D:D a :cool:

Odesláno
Napsán autorem Hics

To Komisar: No... pomohlo by to , ale obrázek je moc prtavej a je z něj houbec poznat.

To Karel: Tohle bude asi nadějný, až to sosnu.

Díky moc chlapy...:D:D:D a :cool:

je to skvely a skvely, sice tam nemam turboD 405 ale jsou tam i jiny, precetl jsem si Subaru Impreza a fakt namakany auto :o

Odesláno

Sice nevím, jak jsi bez diagnostiky poznal, že máš špatný snímač atmosferického tlaku, ale budiž.

Jinak snímač atmosferického tlaku je integrovám v počítači vstřikování a nelze jej vyměnit.

Jestli můžeš, tak mi popiš bližší příznaky problému, nebo jiné informace které máš a já se ti pokusím odpovědět.

Odesláno

To Matěj:

No to víš, že sem na něj měl diagnostiku. Nechová se to nijak nestandartně a bez diagnostiky bych o tom ani nevěděl....:-)

Že v řj. už vim a vim taky, že ho nemá cenu měnit, páč to znamená výměnu celý řj. a to je cca za 30K.

Ale, pokud můžeš pomoct, tak bych potřeboval ještě zjistit, kde je snímač teploty motoru. Budou tam 2 - jeden pro budík - ten ukazuje dobře a jeden pro ECU a tam bude nějakej trabl, páč ukazuje na diagnostice stabilně 56 grádů a to se mi moc nelíbí...

Díkes moc.

Odesláno

Čidlo teploty pro počítač je umístěno na komoře výstupu chladící kapaliny (u termostatu) a má zelený dvoucestný konektor. Čidlo pro budík teploměru by mělo mít modry konektor.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...