Hics Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 Nemáte chlapy někdo někaký shema HDI - 110 psi motoru? Nefachá mi snímač atm tlaku a faaaakt netušim, kde ho hledat. Nemam sice peginu, ale v Xantii je totožnej motor, jako třá ve 406 a dalo by se to z toho vyčíst. možná by stačila a 90 psi verze - lišit se to nejspíš nebude. Díkes. Citovat
Karel Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 tady je manual na Xantii http://www.gofastvideo.com/gallery/album/view/503/free-racing-videos/car-and-automobile-service-manuals.html doufám že pomůže Citovat
Guest ludva Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 to komisar : pošli mi prosím to schéma toho motoru a jestli máš tak schéma manuál klimy se zapojením sahar. ludvik.koukal@centrum.cz Citovat
Hics Odesláno 25. květen 2005 Autor Odesláno 25. květen 2005 To Komisar: No... pomohlo by to , ale obrázek je moc prtavej a je z něj houbec poznat. To Karel: Tohle bude asi nadějný, až to sosnu. Díky moc chlapy...:D:D a Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 Napsán autorem Hics To Komisar: No... pomohlo by to , ale obrázek je moc prtavej a je z něj houbec poznat. To Karel: Tohle bude asi nadějný, až to sosnu. Díky moc chlapy...:D:D a je to skvely a skvely, sice tam nemam turboD 405 ale jsou tam i jiny, precetl jsem si Subaru Impreza a fakt namakany auto Citovat
Matěj.13 Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 Sice nevím, jak jsi bez diagnostiky poznal, že máš špatný snímač atmosferického tlaku, ale budiž. Jinak snímač atmosferického tlaku je integrovám v počítači vstřikování a nelze jej vyměnit. Jestli můžeš, tak mi popiš bližší příznaky problému, nebo jiné informace které máš a já se ti pokusím odpovědět. Citovat
Hics Odesláno 27. květen 2005 Autor Odesláno 27. květen 2005 To Matěj: No to víš, že sem na něj měl diagnostiku. Nechová se to nijak nestandartně a bez diagnostiky bych o tom ani nevěděl....:-) Že v řj. už vim a vim taky, že ho nemá cenu měnit, páč to znamená výměnu celý řj. a to je cca za 30K. Ale, pokud můžeš pomoct, tak bych potřeboval ještě zjistit, kde je snímač teploty motoru. Budou tam 2 - jeden pro budík - ten ukazuje dobře a jeden pro ECU a tam bude nějakej trabl, páč ukazuje na diagnostice stabilně 56 grádů a to se mi moc nelíbí... Díkes moc. Citovat
Matěj.13 Odesláno 27. květen 2005 Odesláno 27. květen 2005 Čidlo teploty pro počítač je umístěno na komoře výstupu chladící kapaliny (u termostatu) a má zelený dvoucestný konektor. Čidlo pro budík teploměru by mělo mít modry konektor. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.