Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No myslím, že ohrev nafty sme vyriešili.

Teraz by som poprosil znova k téme.

Mal som to zase vonku, pri prefúkavaní to nekladie ozaj žiadny odpor. Tlmič je od slova tlmiť, to znamená že by mal mať nejaký odpor :myslim

Či ho niekto má, alebo nemá-to neriešme. Ja ho mám a pýtam sa, či môže spôsobovať kolísanie voľ. ot. pri studenom motore?

Viď moje otázky vyššie.

post-23788-14109625384535_thumb.jpg

Odesláno

řešíme už nesmyli to pulzování neveřim že to bude tim drv novej? vstřiky otestovaný čerpadlo v nádrži ok? ale vždy to byl drv jednou sem musel měnit celé vysokotlak čerpadlo za studena už nedokázalo dát požadovanej tlak i s novym drv

Odesláno

Michal, zápasím s tým už asi 3 roky, preto sa chytám aj takýchto nezmyslov.

DRV je nový, vstreky po repase, čerpadlo v nádrži nové. Podľa dia vysoký tlak drží, štartuje v pohode zima leto.

Teraz jazdím s odpojeným modrým čidlom a nasimulovanou teplotou motora odporovým trimrom - akože je stále horúci. Štart v pohode a ot. drží krásne.

Akonáhle by som tým trimrom znížil teplotu aj na zohriatom motore, začne kolísať voľnobeh, ako keby pulzoval.

Odesláno

to pulzování mi dělá když zapnu klimatizaci po ohřátí motoru to zmizí jen za studena? nepřidirá se nějakej agregát že bere motoru výkon? může to být i čerpadlo že už je načaté a drv nepomůže za studena se tam dijou uplně jiné věci roztažnost materiálu

Odesláno

Bolo podozrenie na altík, ten som vymenil za repas, bez výsledku. Servopumpa ide v pohode, klimakompresor tiež ok - je to nezávislé od klímy. Kladky menené aj remeň.

Pokiaľ je normálne pripojené tepl. čidlo, tak to robí len za studena. Po ohriatí ok.

Keď klamem RJ, že motor je stále ohriaty, nerobí to vôbec ani keď je fyzicky studený alebo zohriaty.

Keď je fyzicky zohriaty a ja ho oklamem trimrom, že je studený, začne pulzovať. Čiže s teplotou VT čerpadla to nemá asi nič.

No a v zime som musel zapojiť normálne čidlo, kvôli žhaveniu. Kolísal ako bláznivý a keď som na miesto poistky 35 v motorovom priestore zapojil kotúč izolovaného drótu s odporom asi 1.7 ohmu, dostal som do čerpadla 6 resp. 7,5V.

A to pulzovanie zmizlo! Preto pátram po tom tlmiči pulzov....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...