lucas15 Odesláno 21. červen 2012 Odesláno 21. červen 2012 Ahoj všem prosím o radu-názor. mám 206, r.v.1999., 1,1i 44kw. Problém je v tom, že jedu na 3válce. ALE zaprší a jedu na 4válce. A to třeba 4-5-10dní i když neprší. První servisní zásah byl na vstřik, ale než jsem udělal vstřik, tak jsem vyměnil zapalovací lištu, vyměnil jsem svíčky, udělal nové kostření, vyměnil pal. filtr, nic nepomohlo. Tak jsem to rozebral vytáhl palivovou lištu ze vstřiky a na prázdno jsem chtěl vidět jak ty vstřiky jdou ... hmmm na prázdno jedou všechny 4. žádná kontrolka nesvítí. byl jsem na diagnostice, ta ale nic nezahlásila. když motor jede na 4válce není slyšet klepání. když jeden na 3válce to samé. nežere to olej. Vyndal jsem ted katalizátor, nic, lamnda vyměněná. Vemu lahev s vodou otevřu kapatu, poleju to, po cca 1-3min jedu na 4válce. tohle přeci musí být elektrika...?? měřil jsem kabel který je zapojený do všech 4řech vstřiků, průchozí bez problémů. šahal jsem na všechny zásuvky, čistil je... nic .... stále 3válce... prý má 206 zapínání vstřiku u řídící jednotky pod volantem je prý černá krabička, kde jsou relátka? tam jsem se ještě nedíval .... díky všem za názor lukáš Citovat
Lubo181 Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 a vies ktory valec to robi ? a nemyslim zeby to robila ta krabicka podla mna mas niekde zradu v kablovych zväzkoch nikde sa ti dotyka kabel niecoho nezaizolovany alebo alebo pripeceny ??? Citovat
ChouLu Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Měřil si ohmickou hodnotu vstřiku? tím bych začal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.