Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cauko jednu vec som opravil a dalsie dva sa pokazili :blicismajlik

minule mi prezeral jeden mechanik auto a nieco skusal pod sedadlom spolujazdca kde su kable k sedadlam.... vodicove ide bez problemov ale sedadlo spolujazdca hapruje ked chce niketo sadnut do zadu tak sa mi neposuva sedadlo ked ho sklopim a tak isto sa mi neda napolohovat dopredu a dozadu hore a dolu to ide a tak isto opierka neviete niekto co by to mohlo byt ? .......

a tak isto som si dal namontovat alarm a ked som prisiel domov a zakmol som auto a dal som zatiahnut skla tak sa mi zatiahlo to vodicove a potom asi o nejakych 5 cm spadlo dole a to iste sa mi stalo ked som soferoval vytiahol som a to iste neviete co to moze byt ?? :(

Odesláno

Hadam, ze u toho auta byla odpojena baterie a tak je nutne \"naucit\" okna se otevirat a zavirat. Pokud clovek zmackne tlacitkem pro zatazeni okna, povyjede mu jenom kousek... takhle je nutne \"doskakat\" do uplneho zavreni. Temer urcite je to popsano v prirucce k autu.

Co se sedacek tyce, muze byt napriklad odpojeny kabel napajeni, pripadne praskla pojistka. V sekci Modely -> 406 jsou cisla pojistek nafocena i s jejich popisy a nebo opet k nalezeni v prirucce k autu. Jeste by asi bylo vhodne napsat, jestli jde o stary/novy model, resp. rok vyroby, protoze v nekterych aspektech a predevsim v zapojeni elektriky se pomerne lisi modelove rady 95-99, 99-02 a 02+.

Odesláno

no to viem ze ked sa vyberie bateria tak treba pomaly zatvarat len ze ja som ho zavrel a ono sa mi potom otvorilo ako som pisal a tak zas som zavrel otvorilo sa a potom som na to siel pomaly ale ono sa to zas otvorilo tak ja neviem co s tym .... lebo pred tym som ho len musel zatvarat postupne ale teraz sa zavrie a spadne dolu o cca 5 cm takze neviem kde hladat chybu ...

Odesláno

A dela to jenom pri zavrenych/otevrenych dverich a nebo je to jedno? Jestli se nejak nezblaznila jednotka, co ma na starosti stahovani, vytahovani oken pri otevirani dveri. Mozna zkusit odpojit baterii a \"naucit\" otevirani a zavirani znovu.

Odesláno

Dej si do podpisu co máš za rok a motor (jak psal už švejk). Zrovna na ele. interieru bylo v průběhu dost úprav - takže tam se musí v detailech jít podle VIN (první byla už někde v 1/2 roku 1998) a o MUXu ani nemluvím, to je jiné auto... Ele se na takhle starých, jetých a vybavených autech sype obecně, nejlepší to dát do servisu k někomu kdo má 406tky zmáklé, sám toho opravíš málo (resp. při troše šikovnosti a hledání postupu opravíš všechno, ale nenajdeš závadu -> může to být cokoli)...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...