Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,davam do kupy motor na mojem vozitku.zacal papat olej,takze pri nejlepsim to budou jen gufirka.jde mi o to jaky potom pouzit olej...leju polo 10w-40.kdyz zacal papat tak jsem lil noname...ale az bude motor oka chci neco dobreho.jde o to ze motor casto zenu do vysokych otacek...premyslel jsem o selenii ale nevim ci neni jen na italy.poradte diky....pripadne jestli jde zmenit i vyskozitu...

Odesláno

http://www.peugeot-club.com/forum/search.php?token=&srchtxt=aky+olej&srchfield=subject&srchuname=&f%5B%5D=all&srchfrom=31536000&filter_distinct=yes&searchsubmit=Hled%E1n%ED

to je len rychly nahled co a tu da pohladat... tych tem je tu mraky a dokonca ked pohladas je tu aj tabulka

specifikacii olejov pre konkretny motor. viskozita je to posledne co riesit...

takze troska pohladaj a odpoved tu najdes x-krat ;)

Odesláno

Já tu úvahu sice chápu, ale je to špatně. Pokud to žere olej a ty začneš lít \"noname\" tak pak jsi tomu moc neprospěl... :bojim A pokud píšeš, že \"... casto zenu do vysokych otacek...\" tak to je hodně napováženou.

Odesláno

Rekl bych tak 3litry na 10000 km,kamarad mechanik co dela jen francouzke auta rikal za na 90% bude stacit vymenit gufera....tak snad nic horsiho to nebude jako vyhonena klika

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...