Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

direct: ani se nedivim ze konci porad inzeruji ze usetrim a kdyz jsem si to tam nechal vypocitat tak jsme byli o cca 7000 kč vejs nez s moji pojistkou bylo to zhruba dvojnasobne. A kdyz jsem rek ze nechci tak me zacal nabizet \"jine vyhody\" a to navigaci zdarma :D pak otravovali jeste 5x

Odesláno
Chlapci klidek, to neznamena že pojištovna ma opravněni neplnit, ba naopak plnit musi, ješte sou tady naky zakony ne? A advokatni kancelař taky existuje ;)

S directem má problémy i sama ČP, takže i s advokátem to nebudeš mít jednoduché :(

Odesláno

Co s vrakem...?Bud to dej na vrakec a at ti vystavíjou doklad o eko likvidaci a nebo to ještě jde prodat a opravit a nebo to měj někde na zahradě a rozprodávej to na díly... Tahle varianta ale s sebou přináší to,že budeš dělat mini ústřednu na dotazy a chodit z různéjma plastíkama na poštu... Pokud by jsi to chtěl prodat jako celek,tak mi prosím dej vědět.. Děkuji..

Odesláno
Co s vrakem...?Bud to dej na vrakec a at ti vystavíjou doklad o eko likvidaci a nebo to ještě jde prodat a opravit a nebo to měj někde na zahradě a rozprodávej to na díly... Tahle varianta ale s sebou přináší to,že budeš dělat mini ústřednu na dotazy a chodit z různéjma plastíkama na poštu... Pokud by jsi to chtěl prodat jako celek,tak mi prosím dej vědět.. Děkuji..

Pokud bude cena v aukci nizka určite ho prodam na dily ;) motor ktery tam je jsem nechal menit v prosinci, ma najeto cca 80 ts.km

Odesláno
jsou ale jen v ramci zakonu a ver ze i v tom se to da dost protahovat me trvalo vyrizeni od KO0P presne tyden

[upravil dne 25/6/12 21:26 od Vítek1]

na KOPP jsem se uz dival ;) jak to snima slo? kolik si platil provizi?

[upravil dne 26/6/12 04:31 PM od groovred]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...