Vítek1 Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 direct: ani se nedivim ze konci porad inzeruji ze usetrim a kdyz jsem si to tam nechal vypocitat tak jsme byli o cca 7000 kč vejs nez s moji pojistkou bylo to zhruba dvojnasobne. A kdyz jsem rek ze nechci tak me zacal nabizet \"jine vyhody\" a to navigaci zdarma pak otravovali jeste 5x Citovat
gronholmm Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 Chlapci klidek, to neznamena že pojištovna ma opravněni neplnit, ba naopak plnit musi, ješte sou tady naky zakony ne? A advokatni kancelař taky existuje S directem má problémy i sama ČP, takže i s advokátem to nebudeš mít jednoduché Citovat
groovred Odesláno 25. červen 2012 Autor Odesláno 25. červen 2012 sou tady ješte firmy ktere se tim přimo živi, dotahnou je i pŕed soud jesli bude třeba Citovat
Vítek1 Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 jsou ale jen v ramci zakonu a ver ze i v tom se to da dost protahovat me trvalo vyrizeni od KOOP presne tyden [upravil dne 25/6/12 21:26 od Vítek1] Citovat
KoudaK Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 Co s vrakem...?Bud to dej na vrakec a at ti vystavíjou doklad o eko likvidaci a nebo to ještě jde prodat a opravit a nebo to měj někde na zahradě a rozprodávej to na díly... Tahle varianta ale s sebou přináší to,že budeš dělat mini ústřednu na dotazy a chodit z různéjma plastíkama na poštu... Pokud by jsi to chtěl prodat jako celek,tak mi prosím dej vědět.. Děkuji.. Citovat
groovred Odesláno 26. červen 2012 Autor Odesláno 26. červen 2012 Co s vrakem...?Bud to dej na vrakec a at ti vystavíjou doklad o eko likvidaci a nebo to ještě jde prodat a opravit a nebo to měj někde na zahradě a rozprodávej to na díly... Tahle varianta ale s sebou přináší to,že budeš dělat mini ústřednu na dotazy a chodit z různéjma plastíkama na poštu... Pokud by jsi to chtěl prodat jako celek,tak mi prosím dej vědět.. Děkuji.. Pokud bude cena v aukci nizka určite ho prodam na dily motor ktery tam je jsem nechal menit v prosinci, ma najeto cca 80 ts.km Citovat
groovred Odesláno 26. červen 2012 Autor Odesláno 26. červen 2012 jsou ale jen v ramci zakonu a ver ze i v tom se to da dost protahovat me trvalo vyrizeni od KO0P presne tyden [upravil dne 25/6/12 21:26 od Vítek1] na KOPP jsem se uz dival jak to snima slo? kolik si platil provizi? [upravil dne 26/6/12 04:31 PM od groovred] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.