Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám problém..... najednou mi z internetového prohlížeče Opera mobile zmizla volba jestli připojit přes web nebo přes wifi......bylo to tam a už tam není.......už dobře hodinu si s tím hraju a nic....

poradíte...děkuji

Odesláno

OperaMini - menu - nastavení - pokročilé - připojení a zaškrtnout \"vždy se dotázat\"

Sakra - teď koukám, že píšeš o verzi \"mobile\" tak tu nemám - jdu pátrat ... :nevim

[upravil dne 14.6.12 14:16 od MJSytic]

Odesláno

Tak to bude problém ve founu. Asi ti zmizel profil na wifinu, nebo se to nějak pokakalo (u nokie je to docela častý :D)

Najeď do nastavení a pokud tam máš pořád wifi profil (připojení), tak ho smaž a znova ho nastav. Pak by se mělo nabízet i v tý opeře :myslim

Odesláno

Jestli si dal tovární nastavení, tak ti zmizelo nastavení přístupových bodů. Musíš tu wifinu znovu nastavit - vytvořit profil - přípojný bod ;)

Odesláno

aj keby ho tam nemal ten profil tak by mu malo ponuknut na vyber ci chce vyhladat wlan alebo mobilne data... ;)

a to je to co som mu poradil ja :D

este doplnim ze v nastaveniach telefonu sekcia pripojitelnost - paketove data by malo byt nastavene \"ak je to nutne\" alebo nieco podobne...

[upravil dne 14/6/12 14:29 od Marcel00]

Odesláno

No on píše, že mu to na výběr dá, ale nemá tam tu svojí wifinu.

JJ, tak snad se mu to podaří znovu nastavit ;)

[upravil dne 14.6.12 14:30 od MJSytic]

Odesláno

ty body už mám nastavené...ale stejně mě to v opeře nenabízí jiné WLAN než ty co mám v bodech.....kdysi tam bylo vyhledat WLAN a já dal hledat , našlo to všechny sítě v dosahu a já si vybral kterou a bylo jedno jestli je v příst.bodech či ne

Odesláno

Jo tááááák :myslim Tak to se omlouvám, špatně jsem to pochopil :nevim

Nová verze prohlížeče - zaktualizování přes update, popřípadě smazat a nainstalovat znovu jsi asi ještě nezkoušel co? :myslim

[upravil dne 14.6.12 14:32 od MJSytic]

Odesláno
jestli připojit přes web nebo přes wifi...

ja to spis pochopil ze mu neponuka ako sa ma pripojit, nie ze mu neponuka konkretny profila.

al mas pravdu je to jedno, snad sa podari a Prema nas vsetkych pochvali :D:D:aut

edit: tak sa omluvam aj ja :D:D:D tiez som spatne pochopil :D

[upravil dne 14/6/12 14:31 od Marcel00]

Odesláno
Jo tááááák :myslim Tak to se omlouvám, špatně jsem to pochopil :nevim

Nová verze prohlížeče - zaktualizování přes update, popřípadě smazat a nainstalovat znovu jsi asi ještě nezkoušel co? :myslim

[upravil dne 14.6.12 14:32 od MJSytic]

nezkoušel

Odesláno

Nejde to ...prostě když chci novou wifi , musím přes připojení...vyhledat....uložit do příst.bodů ..... a potom pokud je v dosahu mi jí opera i web nabízí......

Odesláno

Tak zkus v tý opeře nastavit jen volbu \"search for wlan\"

Schválně, jestli to bude fungovat - sice ti to nenabídne ty ostatní - ale jen jako pokus ...

[upravil dne 14.6.12 14:41 od MJSytic]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...