Návštěvník Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Cus, nevite nekdo, jestli by sly bubny u 1.4 XSi vymenit za brzdy(kotouce) ze 106 GTi? Popr. s jakymi upravami. Vsem predem dik za odpovedi Citovat
jakoubek Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 zdravim.... sice je to trosku mimo, ale mam na 106 brzdy z 206 + ABS.... desticky jsou podstatne vetsi, brzdi to celkem obstojne... nevim, jak jsou na tom s ucinkem oproti Gti 106 ... jen aby bylo videt, co frantici davali /mam to origo/ J. Citovat
Návštěvník Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 A jaky upravy tam byly pachany? Nebo snad slo normalne zamenit sadu brzdicu z 206 do 106? Co mas vzadu (bubny/kotouce)? Citovat
jakoubek Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 upravy??? vubec nic, tak to slo primo z fabriky ... mam 2001 a pouzivali uz spoustu veci z 206 / i motor :-) / vzadu jsou bubny, ale predek ma brzdy znatelne vetsi, nez origo 106. takze upravy asi nebyly nijak drasticke. J. Citovat
Sirael Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 coooool :o:o:o to zni dobre ale co na to JiMa ???? :D:D Citovat
Fusion Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Sirael: minulej čtvrtek sem viděl podezřelýho bílýho pažouta se lvem na předním lemu u brněnské přehrady Tam bylo neuvěřitelný množství lidí a aut... Citovat
Marlin Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 jestli chces menit zadni bubny za kotouce, tak rovnou s celou napravou, protoze jinak to skoro vubec nejde a kdyz se to povede, tak se to mine ucinkem. Citovat
Návštěvník Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Napsán autorem Marlin jestli chces menit zadni bubny za kotouce, tak rovnou s celou napravou, protoze jinak to skoro vubec nejde a kdyz se to povede, tak se to mine ucinkem. kdosi mi tvrdil, ze XSi a GTi maj stejny napravy Citovat
Návštěvník Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Napsán autorem jakoubek upravy??? vubec nic, tak to slo primo z fabriky ... mam 2001 a pouzivali uz spoustu veci z 206 / i motor :-) / vzadu jsou bubny, ale predek ma brzdy znatelne vetsi, nez origo 106. takze upravy asi nebyly nijak drasticke. J. tak to jo, ja mam 1997, tam asi udelali jen ten facelift Citovat
Sirael Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 FR@NKIE - don`t worry, ja mam 1998ku a taky nic FUSION - tak to sem byl urcite hoodne blizku, nenechavam lvicka dlouho bez dozoru JAKOUBEK - pokud to ma brzdy z 206ky, tak to ma asi i ABS, co? Citovat
jakoubek Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 prave to stesti nemam... mam brzdy s ABS bez ABS ... ale dily tam jsou jen z 206 s ABS asi bylo v bedne pri montazi zrovinka toto :-))) jinak... predek brzdi slusne, ale pri rychlejsi jizde a prudkem brzdeni za tim prdelka poskakuje jako ve vzduchu... kdyz se nalozi, tak nema chybu, ale prazdna se snazi predbehnout predek ... tomu kotouce v zadu asi nepomuzou, kola brzdeji, jen nejsou na silnici / ale to az pri hoodne ostrem brzdeni - celkem casto :-) / vsimal si toho i mlada, kdyz ji nekde vyzvedavam, ze prdelka vlaje jak prapor... na STK rucka bez chyb, smyk neni problem, gumovat 4 kolama take ne, takze zavadu to zrejme zadnou nema/ shrnuto ... s brzdama jsem spokojen :-) Citovat
jakoubek Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 teda, chlape, s Tebou to neni lehke, ale mam v garazi poradek... takze kotouce mam 247/13mm, desticky mam 131x47x18mm ... jinak, co se davalo a vim... kotouce 247/10 + nejake chlazene a desticky 72x61x16 a 105x53x18 vsechny jsem mel \"zapujcene\" nez mi prodali spravne :-)) uff, dost dat :-)) ... co vsechno by se muselo vymenit, aby sla ma kombinace, nevim presne, ale asi brzdic + drobnosti J. Citovat
Marlin Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 ja nechci nic rikat, ale me taky vlaje zadek kdyz przdim, prijde mi to jako takova mala jejich nectnost, ale zatacky se potom litaji pekne smykem, ale ted mi odesly predni kotouce, takze mi to nebrzdi a ke vsemu sem urval lanko od rucne brzdy, tak radsi s autem nejezdim, nerad bych z nej udelal vanocni ozdobu Citovat
Sirael Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 Me to na tech 185 x 55 R14 moc do zatacek nelita ja je projizdim v pooohooodeeee :D:D Citovat
zoby Odesláno 16. červen 2005 Odesláno 16. červen 2005 Napsán autorem Fusion Sirael: minulej čtvrtek sem viděl podezřelýho bílýho pažouta se lvem na předním lemu u brněnské přehrady Tam bylo neuvěřitelný množství lidí a aut... ses měl připojit, měli jsme minisrázek na priglu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.