kveton Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Včera jsem se snažilo otevřít fórum a ejhle, psalo mi to, že mam zakázaný přístup a nebyl jsem přihlášenej, vlezu na www.peugeot-club.com, tam jsem přihlášenej byl, kliknu na fórum a zase ta chyba. Vmazal jsem cookies, hodinu dělal vše možný a nic. Dneska ráno to zkusim z práce a normálně to jde, kde můe být problém? Původně jsem myslel, že jsem dostal BAN Citovat
MJSytic Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 A zkusil jsi se přihlásit přímo do fóra? Taky mi to automatický přihlášení nefunguje. Musím se zvlášť přihlásit na Hl.Stránce a zvlášť na fóru Citovat
kveton Odesláno 13. červen 2012 Autor Odesláno 13. červen 2012 mě to předtím normálně šlo a z práce to jde taky a ve fŕu se mi přihlásit nejde a nikdy nešlo, musel jsem se vždycky přihlásit na hlavní stránce Citovat
kveton Odesláno 14. červen 2012 Autor Odesláno 14. červen 2012 Včera jsem ověřoval a je mi divný, že z tabletu to doma nejede, píše mi to že nemám přístup a v práci v pohodě jede, takže ve stroji to nebude, neblokujete mi IP??? (Bohužel nevim jakou mam ) přestalo mi to fungovat tušim v úterý a koukal jsem, že to akorát dostal někdo BANána Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.