306-Kubik-S16 Odesláno 12. červen 2012 Odesláno 12. červen 2012 ahoj chci se zeptat kdyz budu sundavat brzdove trubky ktere jdou primo z ABS budu muset nejak odvzdusnit ABS nebo bude stacit klasicky odvzdusnit brzdy ? Citovat
TomMaister Odesláno 12. červen 2012 Odesláno 12. červen 2012 můžeš zkusit odvzdušnit klasickým způsobem a pokud to nepujde tak musíš na vakuovou pumpu... Každopádně nezapínej klíček až to budeš mít rozebrané. Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 14. červen 2012 Odesláno 14. červen 2012 ja mel pres zimu sundane kompet predni i zadni brzdice i se zadni napravou a ze systemu mi vytekla komplet brzdovka a mel jsem strach ze se mi zavzdusni ABS, ale tim ze jsem jak pise TomMaister v dobe nez jsem udelal repas neotacel klickem a nestartoval, tak v ABS asi zustala brzdovka a nezavzdusnilo se to, takze by snad melo stacit klasicky odvzdusnit brzdy Citovat
oni Odesláno 14. červen 2012 Odesláno 14. červen 2012 ted to akorat resim, nevim jak 306 ale u 406 pokud se zavzdusni ABS tak odvzduseni se provadi pomoci diagnostiky, ona tam ruzne rozpohybovava ty cerpadylka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.