Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

405 1.9GRD při zahřátém motoru netočí

Recommended Posts

Odesláno

Po delší cestě při zahřátém motoru netočí startér. Otočím klíčkem v zapalování, nažhaví, při startování palubka zhasne a nic se neděje. když to nechám stát a vychladnout, cca po 30min to normálně naskočí. Studený to nikdy neudělalo. Baterku jsem dal novou, problém byl i u stare baterie. Poradili mi vyřadit imobilizér, ale beze změny. Měl jste někdo podobný problém, prosím o radu. musil@joly.cz

Odesláno

Měl jsem ten samý problém, ale nevyřešil, protože jsem to auto prodal. Já bych nejprve zkouknul na vedení kabelů pro startování, spínání spínací skříňky a vlastní startér...

Nechtělo to taky naskočit, když jsem přetížil motor a on zdechnul. Pak se rozjed nebylo vůbec možný.

Odesláno
Napsán autorem k.musil

Po delší cestě při zahřátém motoru netočí startér. Otočím klíčkem v zapalování, nažhaví, při startování palubka zhasne a nic se neděje. když to nechám stát a vychladnout, cca po 30min to normálně naskočí. Studený to nikdy neudělalo. Baterku jsem dal novou, problém byl i u stare baterie. Poradili mi vyřadit imobilizér, ale beze změny. Měl jste někdo podobný problém, prosím o radu. musil@joly.cz

Mel jsem podobny problem u benzinaka.Je treba promerit vodice od barerky na kostru a z kostry na motor pak taky od + polu ke starteru.Vzhledem k tomu ze ti kontrolky zhasnou to vypada na spatnou kostru,jinak taky nemusi vyjizdet pastorek na starteru a dokud nevyjede,tak starter netoci,muze to byt taky uhlikama ve starteru,zkus az ti to udela znova pripojit ten kablik od spinaci skrinky do starteru na + 12V a uvidis jestli bude tocit.S temahle problemama jsem se u francouzu natrapil uz mooockrat,bohuzel:(

Odesláno

no taky me to delal bordel na + od baterie, byl tam kontakt na \"lehko\", takze to nazhavilo a kdyz jsem otocil klickem, tak to zvysilo odber a v tu chvili se to jakoby rozpojilo a chciplo...

musel jsem dat novou koncovku na + baterie.

Odesláno

Tím to v mým případě nebude, páč už jsem to taky měnil, byl tam takovej debilní systém dotahování jakoby křídlová matka. I když jsem to dotáhl rukou na kref, tak byl volný, tak jsem to vyměnil za klasiku, objímka, šroub, matka, to drží dobře.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...