k.musil Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Po delší cestě při zahřátém motoru netočí startér. Otočím klíčkem v zapalování, nažhaví, při startování palubka zhasne a nic se neděje. když to nechám stát a vychladnout, cca po 30min to normálně naskočí. Studený to nikdy neudělalo. Baterku jsem dal novou, problém byl i u stare baterie. Poradili mi vyřadit imobilizér, ale beze změny. Měl jste někdo podobný problém, prosím o radu. musil@joly.cz Citovat
Ladis Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Měl jsem ten samý problém, ale nevyřešil, protože jsem to auto prodal. Já bych nejprve zkouknul na vedení kabelů pro startování, spínání spínací skříňky a vlastní startér... Nechtělo to taky naskočit, když jsem přetížil motor a on zdechnul. Pak se rozjed nebylo vůbec možný. Citovat
k.musil Odesláno 23. květen 2005 Autor Odesláno 23. květen 2005 hmm, spínací skříňka je taky nová, takže to bude asi startér?! [Editován dne 23/5/05 k.musil] Citovat
dj_rizek Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Napsán autorem k.musil Po delší cestě při zahřátém motoru netočí startér. Otočím klíčkem v zapalování, nažhaví, při startování palubka zhasne a nic se neděje. když to nechám stát a vychladnout, cca po 30min to normálně naskočí. Studený to nikdy neudělalo. Baterku jsem dal novou, problém byl i u stare baterie. Poradili mi vyřadit imobilizér, ale beze změny. Měl jste někdo podobný problém, prosím o radu. musil@joly.cz Mel jsem podobny problem u benzinaka.Je treba promerit vodice od barerky na kostru a z kostry na motor pak taky od + polu ke starteru.Vzhledem k tomu ze ti kontrolky zhasnou to vypada na spatnou kostru,jinak taky nemusi vyjizdet pastorek na starteru a dokud nevyjede,tak starter netoci,muze to byt taky uhlikama ve starteru,zkus az ti to udela znova pripojit ten kablik od spinaci skrinky do starteru na + 12V a uvidis jestli bude tocit.S temahle problemama jsem se u francouzu natrapil uz mooockrat,bohuzel:( Citovat
k.musil Odesláno 24. květen 2005 Autor Odesláno 24. květen 2005 Tak dík, proměřím to, s tím startérem mě to napadlo už dřív, tak jsem to propojil a točil. Citovat
Guest Ondra Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 no taky me to delal bordel na + od baterie, byl tam kontakt na \"lehko\", takze to nazhavilo a kdyz jsem otocil klickem, tak to zvysilo odber a v tu chvili se to jakoby rozpojilo a chciplo... musel jsem dat novou koncovku na + baterie. Citovat
k.musil Odesláno 25. květen 2005 Autor Odesláno 25. květen 2005 Tím to v mým případě nebude, páč už jsem to taky měnil, byl tam takovej debilní systém dotahování jakoby křídlová matka. I když jsem to dotáhl rukou na kref, tak byl volný, tak jsem to vyměnil za klasiku, objímka, šroub, matka, to drží dobře. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.