antwuand Odesláno 10. červen 2012 Odesláno 10. červen 2012 Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli je tady někdo, kdo už dodělával vyhřívané sedačky do 206ky? Pokud ano, ocením všechny poznatky a informace k dodělání ať už originálního nebo neoriginálního výhřevu. Taky bych měl otázku na někoho, kdo má výhřevy v 206 z výroby, tak kde je spínač výhřevů pro sedačku spolujezdce nebo někoho kdo má fotku umístění. Pro sedačku řidiče by měla podle fotek být pod volantem u vypínače airbagu. Předem děkuji za jakoukoliv radu. Během prázdnin se chci do montáže pustit a rád bych věděl do čeho jdu. Citovat
antwuand Odesláno 30. květen 2013 Autor Odesláno 30. květen 2013 Po roce jsem zpět s updatem. Konečně jsem se do toho pustil. Včera se mi podařilo sehnat sehnat téměř nové sedačky do 206+ akorát na 5 dvéř. Zatím jsem sundal čalounění i s molitanem, které přendám i s výhřevem na stávající sedačky pro 3 dvéř. Zajímal by mě názor, které vyhřívání koupit jestli http://www.htcar.cz/vyhrivani-sedadel-pod-calouneni-univerzalni-verze-2-sedadla-12v/d-70286/ nebo http://www.levnealarmy.cz/eshop/vyhrivani-sedadel/verze-pod-calouneni/karbonove-vyhrivani-sedadel-csh-2.html . Rozhodně chci udělat výhřev pro obě přední sedadla. Myslím, že první varianta bude jednodušší kvůli natáhnutí pouze jednoho kabelu do řídící jednotky. Druhá nejspíše bude mít pro každou sedačku jednotku zvlášť, což znamená další kabel navíc. Mohl by mi někdo zkušený poradit odkud kabel natáhnout aby měly sedačky svoji vlastní pojistku? S autoelektrikou nemám žádné zkušenosti ale snad to nebude taková věda. Citovat
antwuand Odesláno 30. květen 2013 Autor Odesláno 30. květen 2013 Očalouněné molitany sundané z kostry. [upravil dne 30/5/13 21:43 od antwuand] Citovat
antwuand Odesláno 3. červen 2013 Autor Odesláno 3. červen 2013 Nakonec jsem vybrat levnější variantu výhřevu od HT car. 2 stupně výhřevu opravdu stačí. Byl jsem příjemně překvapen, že jsou pod sedačkami díry v čalounění na vývod kabelu pro případný výhřev nebo airbag. Napájení se vytáhlo z ovládání oken a zásuvky na 12V. Ovladače byly umístněny vedle řadící páky. Celá montáž nakonec trvala asi 4 hodiny. [upravil dne 3/6/13 19:32 od antwuand] Citovat
antwuand Odesláno 3. červen 2013 Autor Odesláno 3. červen 2013 Ještě fotka umístění ovladačů. Citovat
Dave_GTI Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 funguje ti to až po zapnutí zapalování? Jak je složité rozdělání těch sedaček? Mám na 206 prasklý lanko pojezdu při sklopení :-) Dík Citovat
antwuand Odesláno 4. červen 2013 Autor Odesláno 4. červen 2013 Jo funguje to až po zapnutí zapalování, jinak jsem to ani nechtěl v případě, že se to někdy zapomnělo vypnout. Rozdělání je tak na 10 minut není na tom nic složitého. Nixon ohodnotil 1 Citovat
Dave_GTI Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 se asi ozvu až vyřeším důležitější věci Citovat
Webster.K Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 Nezkoušel někdo z Vás náhodou http://www.dobry-obchod.cz/produkt/karbonove-vyhrivani-sedadel-csh-2/ ? Celkem by mě zajímalo, jestli se tam dá hodit i jiný spínač, rád bych měl nějaký překlápěcí, podobně jako je to u tý verze se dvěma polohama, netuší někdo, jestli to bude fungovat dkyž se tam hodí jiný? Citovat
peugeot 206 Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 vyhrievanie sedadiel nemám, ale určite ti to bude fungovať aj s iným typom spínača, spínaš len kotakt tak ako by si to spínal len stočením káblikov Citovat
Webster.K Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 To znamená že k tomu tří polohovému spínači vedou celkem 4ři kabely? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.