Přejít na obsah

antwuand

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

Profilové informace

  • Město
    Komarov
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

antwuand's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. Jo funguje to až po zapnutí zapalování, jinak jsem to ani nechtěl v případě, že se to někdy zapomnělo vypnout. Rozdělání je tak na 10 minut není na tom nic složitého.
  2. Ještě fotka umístění ovladačů.
  3. Nakonec jsem vybrat levnější variantu výhřevu od HT car. 2 stupně výhřevu opravdu stačí. Byl jsem příjemně překvapen, že jsou pod sedačkami díry v čalounění na vývod kabelu pro případný výhřev nebo airbag. Napájení se vytáhlo z ovládání oken a zásuvky na 12V. Ovladače byly umístněny vedle řadící páky. Celá montáž nakonec trvala asi 4 hodiny. [upravil dne 3/6/13 19:32 od antwuand]
  4. Očalouněné molitany sundané z kostry. [upravil dne 30/5/13 21:43 od antwuand]
  5. Po roce jsem zpět s updatem. Konečně jsem se do toho pustil. Včera se mi podařilo sehnat sehnat téměř nové sedačky do 206+ akorát na 5 dvéř. Zatím jsem sundal čalounění i s molitanem, které přendám i s výhřevem na stávající sedačky pro 3 dvéř. Zajímal by mě názor, které vyhřívání koupit jestli http://www.htcar.cz/vyhrivani-sedadel-pod-calouneni-univerzalni-verze-2-sedadla-12v/d-70286/ nebo http://www.levnealarmy.cz/eshop/vyhrivani-sedadel/verze-pod-calouneni/karbonove-vyhrivani-sedadel-csh-2.html . Rozhodně chci udělat výhřev pro obě přední sedadla. Myslím, že první varianta bude jednodušší kvůli natáhnutí pouze jednoho kabelu do řídící jednotky. Druhá nejspíše bude mít pro každou sedačku jednotku zvlášť, což znamená další kabel navíc. Mohl by mi někdo zkušený poradit odkud kabel natáhnout aby měly sedačky svoji vlastní pojistku? S autoelektrikou nemám žádné zkušenosti ale snad to nebude taková věda.
  6. safi1: a to te stalo 20EUR vymena ty zarovky nebo davali novej panel? Ja jsem to mel tedka vyndany a vubec jsem neprisel na to jak vyndat ty kolecka, kterejma se nastavuje odkud to bude foukat, jak teply/studeny a otacky ventilaru. Ma na to nekdo nejakej figl jak to vyndat?
  7. pito.za: parada, dekuju!
  8. hlina23: ahoj, dokazal by jsi opravit podsviceni ovladani ofuku? sviti mi to hrozne malo na stelovani odkud to bude foukat viz. fotka. diky za odpoved
  9. MilanF1: snad to někdo najde. Každopádně děkuju mockrát!
  10. MilanF1: super, moc dekuju! Mohl by jsi jeste nahodit screen s demontazi svetel?
  11. Bohužel zrovna to, co potřebuju já není. Jedná se mi o sundání předních světel a předního nárazníku a to neni ani trochu podobny s 206tkou. Nerad bych tam něco ulomil, takže bych raději napřed podíval, co a kde je přesně.
  12. Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli je někde možné stáhnout dílenskou příručku k 206 +? K 206tce se dá stáhnout spoustu manuálů ale k 206 + jsem nic nenašel. Předem díky za odkaz, kde bych ji mohl stáhnout.
  13. Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli je tady někdo, kdo už dodělával vyhřívané sedačky do 206ky? Pokud ano, ocením všechny poznatky a informace k dodělání ať už originálního nebo neoriginálního výhřevu. Taky bych měl otázku na někoho, kdo má výhřevy v 206 z výroby, tak kde je spínač výhřevů pro sedačku spolujezdce nebo někoho kdo má fotku umístění. Pro sedačku řidiče by měla podle fotek být pod volantem u vypínače airbagu. Předem děkuji za jakoukoliv radu. Během prázdnin se chci do montáže pustit a rád bych věděl do čeho jdu.
  14. antwuand

    historie podle VIN

    Ahoj, bylo by mozne proverit VIN: VF32L8HZA9Y153728. Melo by to byt 206+ 1.4HDI 2-mistne z Francie.
×
×
  • Vytvořit...