sloters Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 Tak jsem dostal dar nedar - 2 andulky.Zatím je mám obě doma v malé kleci,ale raději bych je měl celoročně venku ve voliéře a česmm chov možná rozšíril. Jde mi o to z čeho a jak ji mám postavit.Nemůžu ji přilepit nikam na zeď,takže bych ji postavil na volném místě na zahradě. Jestli někdo nějakou máte,napište mi rady,zkušenosti a nejlépo foto Díky Citovat
Marcel00 Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 http://www.parrotclub.sk/forum/showthread.php?id=632 inak super forum, velmi casto tam chodim, radost ho citat Citovat
oddie Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 Stavěl jsem dvě velké klece pro potkany, jednu 2 metry vysokou, to je podobné. Rám jsem svařil z děrovaného L profilu, na něj je přidělaná drátěná svařovaná chovatelská síť, co se normálně koupí. Citovat
ChouLu Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 Stavěl jsem 2 na zakázku.... dřevěný konstrukce a do toho 10ka pletivo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.