Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem mk405

tak jsem jen zkusmo prubnul jestli je ještě mají když v shopu maj dodací doba neznámá a hádej jakou jsem dostal odpověd :D: ještě jsou k mání ;) že bych jeden koupil? :D mk:papa

Ajajajjjjjj. Chlape, nevystraš mi je. Lepší na nic se neptat a potichu objednávat......

PS: O vejkendu jsem nainstaloval včetně bufíku. Záhul to byl drsnej. V pátek jsem začal a v neděli odpoledne finishoval. Protahování všech těch pitomej káblů byla hodně nechutná zkušenost. Nicméně výsledek je moc fajn a to i když přihlédnu k faktu, že mám origo Clarion rádio s CD, který nemá výstup předzesilovače. Naprostá spokojenost ;)

Odesláno
Napsán autorem mk405

neboj nevysraším, psaly že jsou u dodavatele na skladě a mohou je dodat, takže to vypadá že cenu má blbě dodavatel a ne prodejce. mk:papa

Tak v tom případě objednávejme co hrdlo ráčí. Nebo spíš co se do kufru vejde :D:D:D

Odesláno

No nechci kecat do snažení,ale škoda těch repro Sony a sw Dexon..:bojim

Opravdo bych tam posadil něco jinýho..a začal bych od rejdia

mk taky chodí na autohifi tak ví..

Odesláno
Napsán autorem JA

Už jsem na ty \"brandy\" jednu diskusi rozváděl. Jasně, že bych tam mohl dát komponentní repro od \"lepší\" značky, ale ten rozdíl, když srovnám koaxy od Hertzu a Sony je fakt minimální a když jedu po dálnici, tak stejně při tom rachotu není nic slyšet :D:D Další věc na které šíleně záleží je ozvučnice a perfektní vytlumení dveří a u mne třeba zadních sloupků.... Když se to blbě udělá, tak vám nepomůže sada ani za milión.

Pokud jde o Dexon a jejich novou třídu SCS Subíků, tak si troufám naznačit, že je to za nabízenou cenu to nejlepší, co se dá koupit i ve třídě o úroveň výš. Fakt se snažej nebejt béčka. V neděli jsem jeden levnej tucík SCS 1255 nainstaloval, takže vím o čem je řeč :cool:

[Editován dne 30/5/05 -=Michal=-]

Odesláno

Teď sem se dokoukal na ten Dexon...no myslim že 3litry si moh investovat trochu líp..hlavně opatrně s gainem na zesu a? se ti z tý tuby nezakouří...a jinak tuba podle mě má nejhorší zvuk co se druhů sw týká..

Odesláno
Napsán autorem JA

Teď sem se dokoukal na ten Dexon...no myslim že 3litry si moh investovat trochu líp..hlavně opatrně s gainem na zesu a? se ti z tý tuby nezakouří...a jinak tuba podle mě má nejhorší zvuk co se druhů sw týká..

Taky názor :cool:

Odesláno
Napsán autorem JA

No trochu podloženej poslechem různých modelů:) no doufám že se někde potkáme..na který Praze se motáš?

Po Praze se raději vůbec nemotám :D Poslouchat to zatím nemá moc smysl. Ten zesilovač na SUB mám napojenej na repro výstupy toho origo rádia Clarion, takže, kdyžtak až budu mít nové rádio :papa

Odesláno
Napsán autorem JA

:o jak víš že tam chodím, já se tam moc neodepisuji :o ale máš pravdu chodím tam dost, nějak mě to chytlo :D

Odesláno

s tím výkonem je to fakt, ten zesík by udáh 2ks takové tuby.

Jinak na jednu stranu bych toho Dexona neházel hned do kopřiv jen kvůli tomu že je dexon (nebo sony) ono není umění koupit něco za těžké prachy je spíše velké umění poskládat něco za málo peněz. Na druhou stranu bych osobně koupil za 3000,- jen lepší SW a bednu bych udělal sám.

Michalovi dám dobrou radu:D : bud spokojenej se svím dexonem a neposlouchej cizí SW nebo dopadneš jako já :D 2roky spokojen se svema dexonama a na srazu jsem poslechl Hlix blue u Mašinky a najednou už nehrály a furt mi tam něco chybělo takže museli do světa ... mk:papa

Odesláno

no mě celý auto vyšlo asi na 20ku ale nic není novýho...mimo mdf desek a kabelů

takže opravdu to není o penězích...nechat si poradit taky není špatný..já mám JL sw a stál mě 3ku..novej byl myslim za 8 nebo tak..a tak dál...takže proto házím předražený věci jako Sony a Dexon do kopru...prostě nehrajou ůměrně tomu co stojej

Odesláno

jasně, vím že na autohifi se dají koupit hodně dobré jeté věci za super peníze, protože je tam spousta bláznů co kupuje každej rok nové věci a za rok to prodá za polovinu. Taky mě to hodně lákalo něco vzít. Nadruhou stranu ale nevíš co stím kdo dělal a jak tomu nakládal, viděl jsem i jak někdo kupuje zesík a během měsíce ho koupilo a prodalo dalších pět lidí. A tak osobně zase říkam nové je vové a záruka je záruka i když to není tak super. mk:papa

Odesláno
Napsán autorem JA

Prosím?Jak zapojenej?

Ten zes má i vstup vysokej,nebo jak to máš...

Regulace vstupního napětí se tomu říká :D a Velocity VD1002 to má regulovatelné od 0,3 do 8V, takže lze připojit jak na předzesilovač (RCA koncovky), tak přímo na repro výstup. Moje OEM rádio Clarion bohužel nemá RCA, takže to byla jasná volba jak Jihlavanka.

Jinak jsem našel toto : http://data.dexon.cz/profily/au02_01a.jpg . Je to sice na starší typ SUB repro než mám já, ale to hodnocení se mi nezdá špatný. A vůbec nemám rád, když se někdo vofrňuje nad určitým výrobkem jenom Proto, že je levnej........ :cool:

Odesláno

No já se neofrňuju,prostě znám...tak to pochop;)A problém je opačnej.. na to co zahraje,je prostě drahej!!!Myslím Denon a repro Sony..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...