Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Máte někdo zkušenost se SUB tubama od DEXONU ?

Právě jsem objednal SCS 1255, tak jsem na to zvědavej. Budu to dávat na 800W digitální dvoukanál zesík. Jenom doufám, že se budou vzájemně milovat :D

Jo a jinak vymyslet, jak dostat silovej kabel od baterky do kufru kombika P406 byl fakt porod. Resumé je, že jsem se rozhodl to táhnout pod autem a vyvést zadním blatníkem u větrání do nárazníku (je tam připravená průchodka i s gumovou přechodkou k OEM zesilovači Peugeot). Fakt katastrofa ty žabožrouti :o

[Editován dne 22/5/05 -=Michal=-]

Odesláno
Napsán autorem mk405

taky jsem měl repro od dexonu ale zádná sláva, jinak tech 800W bude asi max, vid? mk:papa

Normální koaxy a nebo komponenty jsou nic moc, ale tyhle SUBY jsem se dočetl na netu, že docela vyhrávaj v poměru cena kvalita. Tak nevim

Těch 800W je max. při můstku obou kanálů a 4ohmech

Odesláno

poměru cena kvalita je asi dost špatněj pohled na věc, vpodstate když máš nějakej krám a dáš ho opravdu levně tak výjde hodně dobře poměr cena kvalita. jinak jsem viděl i repra Dexon jak vypadají po nějakém čase (zpuchřelé membrány).

hod sem odkaz na konkrétní typy docela by mě zajímalo co sis vybral, také jsem o něčem dříve uvažoval, nakonec jsem se nechal odradit. mk:papa

Odesláno
Napsán autorem mk405

poměru cena kvalita je asi dost špatněj pohled na věc, vpodstate když máš nějakej krám a dáš ho opravdu levně tak výjde hodně dobře poměr cena kvalita. jinak jsem viděl i repra Dexon jak vypadají po nějakém čase (zpuchřelé membrány).

hod sem odkaz na konkrétní typy docela by mě zajímalo co sis vybral, také jsem o něčem dříve uvažoval, nakonec jsem se nechal odradit. mk:papa

Vybral jsem SCS 1255 autosubwoofer. Koax nebo komponentní repro od Dexonu se mi nezdá, ale ten sub má dobré parametry, tak uvidíme.

Jinak pokud jde o domácí Hi-Fi, tak na kvalitě hodně ulítávám do nebeských výšin už jenom proto, že hraju na violoncello a rád si poslechnu nějakou tu inspiraci. Nicméně pokud jde o auto, tak akusticky je to tak mizerné prostředí, že jestli koupim Dexon nebo Fosgate mi připadne na 4 metrech čtverečních jako praš? nebo uhoď. Rozdíl v kvalitě poslechu minimální a v ceně brutální. Poznaj to jen úchylové, co si dělaj z auta zkušebnu a né dopravní prostředek. A nebo ti co už naletěli a teď nemůžou před kámošema z fotbalu říct, že to byla pikovina.

BTW : Vyskytnul jsem se v květnu minulého roku na veletrhu Hi-End v Mnichově, abych si poslechl některé elektronkové koncové stupně na \"doma\" a sednul jsem při té příležitosti do auta, které mělo \"hi-fi\" (u auta bych tento pojem raději nepoužíval) za pouhých 2500 Eur od Clarionu a do druhýho vedle kde byl mix auto \"Hi-Endu\" počínaje Italskou Celestrou a konče reprákama od McIntoshe a celé to setavovala firma Dynamat do Infiniti FX35 (to auto prostě miluju :-)))) sakumprásk za pouhých 35000 Euráčků. Fakt mě to tehdy zaujalo jak ta auta stála skoro vedle sebe....., tak jsme zkoušeli různé žánry atd. No a výsledek byl ten, že bych rozhodně snesl i to auto za \"pouhých\" 2500 Eur. Rozdíl rozhodně za ty prachy nestál, ale jestli někdo plánujete prožít zbytek života v autě tak s gustem do toho :papa

[Editován dne 24/5/05 -=Michal=-]

Odesláno

ahele to jsou nějaké novinky u dexona, ještě co to bude za zesik?

jinak s tebou souhlasím že je to hlavně o penězích a kvalita k nim není uměrná. To co jsem psal o poměru cena kvalita bylo samozdřejmě obecně, ne na tebe, já jsem totiž ještě nikde neviděl u ničeho nejaké horší hodnocení takže se podle tohodle neorientuji. mk

Odesláno
Napsán autorem mk405

ahele to jsou nějaké novinky u dexona, ještě co to bude za zesik?

jinak s tebou souhlasím že je to hlavně o penězích a kvalita k nim není uměrná. To co jsem psal o poměru cena kvalita bylo samozdřejmě obecně, ne na tebe, já jsem totiž ještě nikde neviděl u ničeho nejaké horší hodnocení takže se podle tohodle neorientuji. mk

Zesíka mám digitál Velocity VD1002 viz. http://www.blaupunkt.cz/products/index2.php?otyp=z&p=3∏=27

Dám vědět, jak to hraje až to v pátek smontuji :)

Odesláno

:o no to vypadá na dobrej zesík když je za 18.000,- to je SW dexon trochu nepoměr, ne?

určitě dej vědět jak to hraje, docela bych si to pak někde na srazu poslechl. mk:papa

Odesláno
Napsán autorem mk405

:o no to vypadá na dobrej zesík když je za 18.000,- to je SW dexon trochu nepoměr, ne?

určitě dej vědět jak to hraje, docela bych si to pak někde na srazu poslechl. mk:papa

No jsem teprve v počátcích. Ten zesík jsem koupil za 1900 KČ :D:D z jednoho eShopu (měli tam špatně cenu o desetinnou čárku). Problém teď je, že mám jen origo rádío Clarion s CD, tudíž není čím kvalitně pohánět nové Sony repráky :D

Odesláno
Napsán autorem mk405

to je taky otázka, skoro by stálo za to je vykoupit všechny a pak prodávat :D máš ho taky od experta?

Nemusíš taky prozradit úplně všechno :D:D:D:D. Chápu to správně, že jsi se také předzásobil ? :-))

Nevím no, možná to fakt může bejt nějaký promo nebo co já vím. Nechce se mi toho kupovat moc, aby mi to skejslo na krámě ......;)

[Editován dne 25/5/05 -=Michal=-]

Odesláno

já to jenom nakousl, nedal jsem sem přímo odkaz :D:D:D.

zatím jsem nic nekoupil ani neobjednal :D jedině že bych si koupil jeden pro sebe. Bylo by to sice lákavé nakoupit a prodat ale to riziko že si snima můžeš vydláždit výjezd je velké. :D

nevíš o nějakém hodně podrobném popisu? zatím jsem jen zjistil že má 2x100/1x300 Wrms

Odesláno
Napsán autorem mk405

já to jenom nakousl, nedal jsem sem přímo odkaz :D:D:D.

zatím jsem nic nekoupil ani neobjednal :D jedině že bych si koupil jeden pro sebe. Bylo by to sice lákavé nakoupit a prodat ale to riziko že si snima můžeš vydláždit výjezd je velké. :D

nevíš o nějakém hodně podrobném popisu? zatím jsem jen zjistil že má 2x100/1x300 Wrms

Jakou máš představu ? Mám doma manuál ;)

Odesláno

nemáš doma ještě scaner??? že by jsi mi nascanoval tabulku parametrů? (výkony, filtry, vel. pojistky, atd.) a poslal na mail??? teda pokud toho nechci moc :D. mk:papa

Odesláno
Napsán autorem mk405

nemáš doma ještě scaner??? že by jsi mi nascanoval tabulku parametrů? (výkony, filtry, vel. pojistky, atd.) a poslal na mail??? teda pokud toho nechci moc :D. mk:papa

Mám to na chatě. Udělám co budu moct :papa

Odesláno

tak jsem jen zkusmo prubnul jestli je ještě mají když v shopu maj dodací doba neznámá a hádej jakou jsem dostal odpověd :D: ještě jsou k mání ;) že bych jeden koupil? :D mk:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...