Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

nejde mi tempomat,otačky mi pusti do 3000/min

Recommended Posts

Odesláno
...přes origo diag kouknout na zaplnění, připadně pustit regeneraci...

ja len doplnim, ze na motore s takymto najadzom km ale ziadaj regeneraciu pocas jazdy, nie na stojacom vozidle... :(

lebo ti ho dorazia ten motor... pripadne napis SZ jednemu typkovi vola sa ze straki... on uz poradi co a ako...

Odesláno

dneska som bol v peugeote,chcel som dať zregenerovať FAP, povedal mi ,že auto mi regeneruje FAPko samo a že jak ho tam mali 2tyždne tak dia im neukazala že by malo byť FAPko zlé

Odesláno

marecek tak asi su tam u vas v peugeote mentalne retardovani lebo ak ti auto vypise urgent filter particle tak je to jednoznacne fap..fap sa ti regeneruje sam pocas jazdy.

Odesláno

vaše rady si cenim,regeneracia bolo asi najlacnejšie riešenie čo sa tyka FAP,ale ta neochota a lenivosť v peugeote mi potvrdila,že sa tam už neukažem nikdy. idem pondelok ku naj. autoelektrikarom v MI(KOLESAR) , oni mi tam na zavadu určite pridu,len neviem či by mi keď bude treba vedeli vybrať FAPko. nepoznate nahodou niekoho v MI alebo okolí čo to robí?

[upravil dne 9/6/12 10:20 od mareček]

Odesláno

Vidím že si tu nový, tebe sa tu fakt neoplatí radiť alebo čítaš medzi riadkami :myslim.

Máš to tu už napísané, v nálade má straki aj SK tel číslo dohodni sa sním (odstráni ti FAP aj s náležitosťami).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...