Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Scratch: Jestli není potřeba nějaký spešl kompresor na ty matrace, tak já mám dvoupístkový kompresor na pneu a vozim ho stále s sebou...jinak já se grillmasters nezúčastním, budu furt pryč a nebudu mít možnost si připravovat nějaký maso, takže se tam kolem vás ometu aspoň na kus řeči. :mad:

Odesláno

Scratch psal že kompresor bere,kdyby bylo potřeba tak vám postel nafouknu,kompresor na postel mám-není to na auto ten na postel má větší průměr hadice-není problém

[upravil dne 8/6/12 19:34 od Gabriel 307]

Odesláno

Gabriel 307: Scratch psal:

...

Rád bych poprosil Stibta, popr. Gronholmma (pokud by jel okolo) o nalozeni ...a kompresoru na nafouknuti, 2x minispacak a polstarky :)...

Proto jsem na to reagoval, jinak bych mlčel. ;)

Odesláno

no problem, mam kompresurek o velikosti 15x10 na zapalovac do auta a mam i nejake redilukce, kdyz gronholm pojme matrace, urce pojme i kompresurek :D, ale diky. Da se to prinejhorsim nafoknou i pusou, treba vyuzijem stiflera, kdyz nema co na gril, jrdine, ze by se vykoupil flasou :D

Odesláno

tam bude vic kompresoru nez lidi :D :D :D

no ja mam takovej ten klasickej obdelnikovej - mensi - tak 5,6 kousku masa...

Vezmu ho, pouzit se nemusi... ROzhodne aspon brikety se budou hodit :papa

Odesláno

ja se jeste domluvim s gronholmmem, jestli budem brat gril, protoze asi mi poveze domu pipu, tak abych ho nepreplnil :D

Odesláno

moc se nesmej, koupil jsem Punkacovu pipu, abyste to ńa chalupe nelemtali teply. Asi zdrazime pifko :)

Odesláno

Tak loni jsem nebyla letos klidně příslíbím účast nicméně .. zimní bunda, pytel uhlí, dvě naložený krávy .. bude mi to s sebou stačit? :D plavky si neberu .. upozorňuji dopředu ..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...