wojtěch Odesláno 6. červen 2012 Autor Odesláno 6. červen 2012 volal jsem do tichého vydají na počkání ale potřebuji občanku..... (aspoň kopii) Citovat
wojtěch Odesláno 6. červen 2012 Autor Odesláno 6. červen 2012 asi nastaveno ještě smažu chyby jenom co mám nastavit u Klima>typ přídavného topení vyhřívací rezistory (CTP) ?? a u zablokování odblokování> lokalizace je přítomno nebo nepřítomno ? jinak ten IMO si pak nastavím já nebo je k tomu ještě něco potřeba? Citovat
Přema Odesláno 6. červen 2012 Odesláno 6. červen 2012 immo si nastavíš sám ale potřebuješ ten kod........ někdy to blbne , musíš někdy uplně zavřít dia a znova otevřít a načíst klíče...... zbytek bych musel vidět v dia a vědět co máš a nemáš v autě Citovat
wojtěch Odesláno 6. červen 2012 Autor Odesláno 6. červen 2012 ok díky! ted už sehnat jenom ten kod... jinak nevíš co se mohlo stát proč se stal reset?? Citovat
pito.za Odesláno 6. červen 2012 Odesláno 6. červen 2012 lokalizacia daj pritomno a rezistory podla mna pritomno ja ich na 1,4 hdi mam - to je vyhrievanie vody zhav. svieckami Citovat
wojtěch Odesláno 6. červen 2012 Autor Odesláno 6. červen 2012 tak mi nejde z počítače motorů vymazat chyby.. ostatní už je OK.... a nevím co nastavit tady, a nejde mi tu povolit tempomat... Citovat
HonzaZ Odesláno 6. červen 2012 Odesláno 6. červen 2012 Mrkni se do charakteristiky v SB pro tvé auto. Vidím, že máš odstraňování emisí L4, chlazení 1 ventilátor 2 rychlosti atd. Mrkni do toho. Citovat
wojtěch Odesláno 6. červen 2012 Autor Odesláno 6. červen 2012 tam jsem právě koukal PŘEVODOVKA (TECHNICKÉ ÚDAJE) MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA BE4 L VENTILÁTOR 1 VENTILÁTOR 2 RYCHLOSTI ZDOK 400W ale třída vstřikovačůatd tam není.... a nevím proč mi nejdou smáznout ty chyby napíše to závada komunikace..... Citovat
Přema Odesláno 6. červen 2012 Odesláno 6. červen 2012 závadu neřeš....nakoduj klíče a pofrčí to....... Citovat
wojtěch Odesláno 6. červen 2012 Autor Odesláno 6. červen 2012 ok. zítra jedu do peu pro kod.. Citovat
Michal.x Odesláno 6. červen 2012 Odesláno 6. červen 2012 bez imma jenotka motoru nejde kodovat ani mazat chyby Citovat
wojtěch Odesláno 7. červen 2012 Autor Odesláno 7. červen 2012 tak znovu help dal jsem načíst klíče zadal kod a naskočilo mi toto Citovat
Přema Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 Vyjed uplně z dia a znova vše odpoj ...... a zkus to znova..... Citovat
wojtěch Odesláno 7. červen 2012 Autor Odesláno 7. červen 2012 pořád to samé zkoušel jsem i restart pc atd....... Citovat
wojtěch Odesláno 7. červen 2012 Autor Odesláno 7. červen 2012 už hrčííííííí díííííky jsem tvým dlužníkem :) Citovat
wojtěch Odesláno 8. červen 2012 Autor Odesláno 8. červen 2012 nějak si myslím že mi ukazuje blbě palivoměr mělo by tam být cca 1/4 nádrže a je tam skoro prázdno nedá se nějak vyresetovat?? Citovat
wojtěch Odesláno 8. červen 2012 Autor Odesláno 8. červen 2012 jinak otevřít a zavřít nádrž jsem zkoušel nepomohlo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.