Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já našla na peugeotka tohle - http://www.zbozi.cz/?q=dvouhmotov%C3%BD%20setrva%C4%8Dn%C3%ADk%20peugeot%20307%20sw&typ=nabidky&seradit=nejlevnejsi a je fakt že než dávat 19tisíc jen za setrvačník, tak tady ho mám proti tomu za pakatel. Máte někdo taky některý z těchto stráneček, popř. jaký a spokojenost? Dále se chci zeptat, když mám jednohmoták a chci dvouhmoták, tak stačí vyměnit pouze setrvačník a nebo se musí k tomu ještě něco dokupovat?

Odesláno

Našla jsem na netu prodejce a na můj dotaz, zda když mám jednohmotu musím měnit i spojku,... tak mě odepsal tohle -

Pokud se dává pevný setrvačník tak musíte dát i spojku. Sadu s pevným setrvačníkem máme za akční cenu 5850 Kč od firmy LUK - cena je za kompletní spojku a setrvačník, ovšem je zde čekací lhůta tak týden, protože sady jsou objednávány dopředu (výrobce nestačí dodávat). Samotný dvouhmotový setrvačník Valeo je za 9865 Kč s DPH. Proto bych doporučil vyměnit za pevný a od setrvačníku budete mít už navždy pokoj.

Chci se tedy zeptat, co je lepší samotný setrvačník a nebo dát pevný setrvačník?

Odesláno

Nevím jeslti si rozumíme. To co je v odkazu je setrvačník a ty potřebuješ kompetní spojku včetně serváku. 9865,- je za samotný sertrvák moc.

Pevný setrvák nedoporučuju jsou tu členové, kteří to udělali a pak to předělávali znovu na dvouhmotu....

Odesláno

ještě bych měla jeden dotaz, když je špatná setrvačník, tak popiskává to i lehce při jízdě a nebo po nastartování ikdyž mám nohu z plynu? nemůže tohle dělat třeba kladky od klínáku....?

Odesláno

Takže jsem včera byla u servisáka a potvrzeno, že je to setrvačník.Ale na rovinu mě řekl, že on osobně by do toho peníze nevrážel, když je vše ok. Tak jsem se rozhodla, že si to vše pozjištuji našetřím a i tak vyměním. To pískání mě vadí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...