Vvitty Odesláno 21. květen 2005 Odesláno 21. květen 2005 Napsán autorem oddie No, a kolik si myslíš, že takový autorizovaný servis viděl za život, těch T16? Podle mě je to fuk, spíš bych odhadl, že si s tím líp poradí někdo, kdo dělá jen elektriku a diagnostiku. soukromy odhad: mene nez jednu? to je jak s moji GTI-6, u aut. prodejce u nas na vysocine videli za poslednich 5 let jednu... moji Citovat
Jirkap Odesláno 22. květen 2005 Odesláno 22. květen 2005 Napsán autorem DjBoom Tssss prej nacouvání. vždy? sem se jí sotva dotknul. nemůžu za to že je dělaj nekvalitní :D To sem si zas udělal vizitku No rána to byla docela pěkná )) a to jsem byl docela i daleko )) Citovat
DjBoom Odesláno 22. květen 2005 Autor Odesláno 22. květen 2005 Rána? Heh neblbněte vždyt sem neměl ani škrábaneček na gumě Citovat
Jirkap Odesláno 22. květen 2005 Odesláno 22. květen 2005 Napsán autorem DjBoom Rána? Heh neblbněte vždyt sem neměl ani škrábaneček na gumě No jo... ale bylo to slyšet a skoro každý se otočil :P:P Citovat
Jirkap Odesláno 22. květen 2005 Odesláno 22. květen 2005 Napsán autorem DjBoom No jo to sou ti neomylní To v žádném případě neříkám Citovat
voštík Odesláno 22. květen 2005 Odesláno 22. květen 2005 to je zajimavy... jako by ty Tecka mely nejaku pritazlivost na zadky Se mi taky povedlo nacouvat do firemniho privesu. Jsem si ho za tmy proste nevsiml.. Je docela malej - asi 5m trosku jsem ho jenom pootocil a Tecku pribyl dalsi skrabanec nastesti jen na holem plastu Citovat
-=Michal=- Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Osobně jsem tam nakonec nebyl, protože po telefonu komunikovali velmi podivně, ale můžete zkusit http://www.volny.cz/auto.bmk/ údajně je rarita, když vůbec maj na HDi někde diagnostiku, tak nevim. Já to dal přímo do AV car a můj příběh už znáte .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.