Kloub Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 zdravím mám Pioneer deh P40MP, radio je parádní ale poslední dobou mě nějak schází USB port, nebaví mě furt vypalovat CD a chtěl bych se zeptat dá se nějak dodělat USB port? nebo slouží na to nějaká vychytávka nebo tak něco? všiml jsem si že rádio má zadní výstup na AUX (jack), nešlo by sehnat redukce jack-usb? elektru nerozumím tak mě prosím berte s rezervou a děkuji za rady [upravil dne 27/5/12 18:42 od Kloub] Citovat
koblih69 Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 Taková \"redukce\" z principu nejde. Teoreticky jen kdyby to mělo vstup na changer... Nicméně dá se použít něco takového: http://www.dealextreme.com/p/mp3-player-module-with-remote-controller-fm-usb-sd-106197 do toho dáš USB Flashku a z rádia ti půjde zvuk. [upravil dne 27/5/12 19:46 od koblih69] Citovat
Kloub Odesláno 27. květen 2012 Autor Odesláno 27. květen 2012 tak ta cena je lidová a jak se to dá propojit s rádiem? v ČR asi tohle nejde koupit že? Citovat
koblih69 Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 V ČR to možná jde koupit taky, nevím... pošta je zadarmo tak kam bych lítal... Propojení přes AUX. Ale tohle je jen příklad. Je potřeba se podívat na hodnocení aby to trochu stálo za to. Citovat
pastorek Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 Do toho zadného Aux-in ide zapojiť akýkoľvek Mp3 prehrávač a máš po probléme. Citovat
Kloub Odesláno 4. červen 2012 Autor Odesláno 4. červen 2012 co říkáte na fm transmitter? vím že to nemuže dosahnou kvality zvuku jako CD ale napadla mě taková věc ještě že tato věc mám v balení taky jack 3,5mm a fungovalo by to kdybych ten fm propojil přes kabel s rádiem? teoreticky by to mohlo fungovat abych nemusel chytat ten signal ne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.