Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám zaujem o tohto peugeota aj ked ma vela ludi odhovára...auto musi byt 110% stave,aby malo display s navigaciou a dobre by bolo aj JBL.Keby náhodou niekto predával tak možte písat tu alebo na dusankrizan@post.sk...dakujem

Odesláno

za 7000 euro musim kupit peugeota ked pozeram na autobazar.eu a pod.Ale 2,7 hdi nechcem vela ludi ma odhovára,dokonca aj v servise mi hovorili,že len ten nie..a robili sa mi zdá len automaty a to tiež nechcem

Odesláno

ja by som do toho auta zase chcel len 2,7 hdi .. mal som moznost soferovat 2,7 hdi a aj stare 2,2 hdi 98 kw ale tiez facelift a ked som sa pozrel na spotrebu tej 2,2 a celkovo zrychlenie aj zvuk a 2,7 mala variabilny posilovac co 2,2 nie .. tak urcite berem 2,7,a pokial viem 2,7 mali len jedinu chybu a to bolo ze sa krutili hlavy .. ale od roku 2006 to uz je vraj v poriadku

edit .. spominam si ze aj v 2,0 hdi 100kw som sa viezol ale len ako spolujazdec .. ale moj nazor na 2,7 sa nezmenil :D

[Edited on 27/5/12 13:52 by Durii]

Odesláno

No ja som sa práve teraz rozhodoval či 2,7 alebo 2,2biturbo, alebo 2.0Hdi, len jednu 2.7HDi som mal možnosť vidieť cez VIN, auto bolo v servise dosť často, tak to ma odradilo, potom musím podotknúť že 2,7 má vysokú spotrebu....a to ma uistilo o 2.0HDi, samozrejme som ho dal hneď chipnúť, a musím povedať, že táto nová 607, čo mám vo výkone predčí aj 2,2HDi, po chiptuningu, ktorú som doteraz vlastnil....

Odesláno

šak vieš, máš to doma...v meste 11,6 , mimo pri 90km 6,6, a kombinovaná 8,4 čo je pre mňa veľa... Viem že niekto zajazdí aj na menej, ale ja nie...

Odesláno

tak to mesto je u mna blbost

kombi dlhodobu mam 7,9

cisto dialnica 140 km/h na tacho 5,7 teraz naposledy.

Na to auto a vahu podla mna super, 4 valce su na neho malo

Odesláno

moja 2,2HDi jazdila tu v meste, na 9,2l pri priemernej rýchlosti 25km/h, a písaná je 8,8l

Odesláno

ved ja vravim co mam nie co je pisane ;)

ja mam v meste tak 9,5 max

ale proste to je \"limuzina\", tazke auto...nemozme od neho cakat ze to bude zrat ako ochcavka, este aj sa tym motorom ;)

proste za mna ja som spokojny a ty asi tiez s tym co mas :P

Odesláno

pozri mne pri 160km ukazuje aj 4,7l, ale to pre mňa nie je spotreba, natankuj do plna odjazdi, natankuj a počítaj...

Odesláno

Tu kde nie je ani jedna dvojprúdovka, tu nebudeš mať určite 9,5l, za to ti ručím...v Košiciach mi bralo aj 8litrov, tu aj 10,5 v zime, a to hovorím o 2,2HDi, a beriem dlhodobú spotrebu cca 4 roky, jasne že nebudem čakať 3 litre, ale pre mňa bola spotreba podstatná, nakoľko jazdím denne 60km...pri cene nafty tu v Taliansku 1,72eur

Odesláno

ale to je 2005 ;)

a okrem toho...jedna lastovicka nerobi leto :D

no stale vravim ze ja ti to nenutim, ja len hovorim ake mam s nou skusenosti to je cele ;)

kupil si si co si chcel si spokojny tak je fajn :)

Odesláno

OK, jasne, každý má svoju pravdu, každopádne je každý spokojný so svojím...:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...