gedu Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 to hej len aby nepršalo inak to bude fajn;), prečo by sa nepilo keď prespíš do druhého dňa alebo budeš mať šoféra abstinenta tak môžeš aj piť Citovat
Judes Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 A pitný režim treba dodržiavať, v lete aspoň 3l Citovat
Mishanthrope Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Dobre to vybavil aj teraz, bude lepšie 24°C ako horúčava v 37°C. Taky si myslím, v přílišném horku mi destiláty nesvědčí . Citovat
robozv Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 vlastne gedu mas pravdu treba mysliet aj na deti Citovat
gedu Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 tak tak na deti a na šoférov ktorí nezostávajú ale večer ťahajú domov:D Citovat
krko 407 Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Ahojte.práve som zistil ,že v sobotu môžem dobehnúť do Piešťan:D:D:D.Som v clube pomerne nový a na žiadnom zraze som ešte nebol tak som rád že spoznám zopár fajn ludí z rovnakou krvnou skupinou.Mám otázku,u koho môžem v sobotu zaplatiť poplatok?Dúfam to nebude problém keď som sa neprihlásil skôr? Citovat
gedu Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Ahojte.práve som zistil ,že v sobotu môžem dobehnúť do Piešťan:D:D:D.Som v clube pomerne nový a na žiadnom zraze som ešte nebol tak som rád že spoznám zopár fajn ludí z rovnakou krvnou skupinou.Mám otázku,u koho môžem v sobotu zaplatiť poplatok?Dúfam to nebude problém keď som sa neprihlásil skôr? vôbec to nie je problém, kludne prídi a poplatok na sobotu zaplatíš na mieste+poplatok ak by si mal záujem o večeru.Bližšie informácie nájdeš tu http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek.php&id=454 Citovat
Judes Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 krko 407 Napíš Pastorkovi a uňho sa aj platí. Citovat
elton Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 A pitný režim treba dodržiavať, v lete aspoň 3l nic se nemá přehánět, ted jsem to dodržel s Radegastem a že by mě bylo dobře se říct nedá Citovat
Marecek1986 Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Ratam ze to patrilo mne. Tak mi cinkni a dohodneme sa.[/rquote] ok v piatok sa este ozvem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.