Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No môžeš sa hambiť tak dlho nás nenavštíviť. To si tu bol určite na výlete s pionierskym oddielom. :D

Nie je neskoro. Stačí sa prihlásiť, vyplniť kalkuláciu, obratom ti ju potvrdím a zostane iba zaplatiť. Do termínu to ešte môžeš stihnúť a ak by prevod trval dlhšie tak sa dohodni s predsedom či neprepošle tvoju platbu skôr ako príde na klubový účet. V krajnom prípade sa dá platiť i v hotovosti na zraze ale to už iba v EUR.

:papa Makaj, ešte stíhaš. :D

Odesláno

No hambím sa, naposledy v cca 16ti Žilina, jinak asi zaplatim na místě, ještě, nevim, jestli pojedu sám, vzal bych tak 500éček, a, snad se vejdu do rozpočtu :D:D:roker Ještě dotaz, kdybych vytuhnul do pondělka, dá se k někomu přeparkovat? Páč spát v autě ve městě, no nevim. A doufám, že nemusim mít pas :D:D:roker

Odesláno

- 500 éček ti stačí i na ubytovanie v Hoteli Magnólia ***** s dámskou spoločnosťou (tel. číslo dodám)

- z nedele na pondelok sa dá prespať v kempe kde budeme (nie je to v meste) alebo sa môžeš presunúť k nám do hosťovskej izby (bez dámskej spoločnosti)

- pas nie je povinný, stačí občiansky preukaz

:D

Odesláno

Takže vybavené... myslím, že nikto nemá námietky a tak sme demokratickým hlasovaním dospeli k názoru, že Pipi a Ja sme rozhodcovia a basta... 500€ každý + Andrewww 8x kofola + rum... :D:D:D

Odesláno
Takže vybavené... myslím, že nikto nemá námietky a tak sme demokratickým hlasovaním dospeli k názoru, že Pipi a Ja sme rozhodcovia a basta... 500€ každý + Andrewww 8x kofola + rum... :D:D:D

Pokazím ti radosť. Vy dvaja budete vyhodnocovať orienťák tak nebude mať čas robiť rozhodcov. Demokraticky a jednohlasne som odhlasoval že Durko s kaprom budú postranný rozhodcovia ( á 100 €) ja budem hlavný (200 €) a poslednú stovku mu necháme aby mohol zaplatiť účasť na zraze. :D Pri 200 éčkach v kešeni oželiem i víťazstvo slovenského tímu.

Demokracia je krásna ak má inštitút jednohlasného schválenia ale ak to si to prečíta predseda tak ani nepípneme. . :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...