lukas brabec Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 306, teče v rohu šíbru kde jsou spojené plasty a utěsněny tmelem nebo mezi střechou a šíbrem. Nevím přesně kde. Nemáte nějakou zkušenost poraďte prosím. Citovat
Poleg Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 A v aute Ti to tece okolo ovladani sibru?Me to delalo taky vsechno jsem to svadel na sibr.Tak jsem to tam vsechno zadelaval tmelem,ale nakonec jsem zjistil,ze je to okolo anteny,tak jsem ji rozebral a tmel vsechno spravil.Prisel jsem na to tak,ze kdyz vyndas ze zhora to cely ovladani a osvetleni tak byva na sroubu co drzi antenu takova krytka a ta byla plna vody!To je ma zkusenost.Cus Citovat
white Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Poleg má pravdu, já to měl přesně tak. Po demontáži stropního osvětlení a výměně antény (dával jsem tam kombinovanou anténu i pro GSM) bylo vše OK. Jinak vítám nového člena. Citovat
Petr605 Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Já si taky myslím, že okolo šíbru to ani těsnit moc nemá. Voda tam normálně prolíná, ale je odváděná pomocí kanálků a hadiček skrz sloupky na zem. To je moje zkušenost doložená jednou ranní sprchou, když byla jedna z těch hadiček neprůchozí... Citovat
Hadra Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 To znamená, že abych se dostal k těm hadičkám, tak budu muset oddělat tapecírunk ze stropu? šmankote, jak na to? Citovat
Petr605 Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Napsán autorem komisar máš pravdu,ale aby to teklo /proudem/tak to ne .Mne to drobet těsní a okolo i hvízdá nad 80km,ale hlavní je průchozí hadičky v každém rohu jedna a aby těsnily i spoje ten plast,kde jsou přechody. Psal jsem, že ta voda PROLÍNÁ. Z toho mělo vyplynout, že problém nebude v netěsnosti mezi střechou a šíbrem. Blbě jsem to napsal. Jinak můj problém tenktrát byla zlomená hadička dole v blatníku, ale to asi nebude problém Lukáše Brabce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.