Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A v aute Ti to tece okolo ovladani sibru?Me to delalo taky vsechno jsem to svadel na sibr.Tak jsem to tam vsechno zadelaval tmelem,ale nakonec jsem zjistil,ze je to okolo anteny,tak jsem ji rozebral a tmel vsechno spravil.Prisel jsem na to tak,ze kdyz vyndas ze zhora to cely ovladani a osvetleni tak byva na sroubu co drzi antenu takova krytka a ta byla plna vody!To je ma zkusenost.Cus

Odesláno

Poleg má pravdu, já to měl přesně tak. Po demontáži stropního osvětlení a výměně antény (dával jsem tam kombinovanou anténu i pro GSM) bylo vše OK. Jinak vítám nového člena. :papa

Odesláno

Já si taky myslím, že okolo šíbru to ani těsnit moc nemá. Voda tam normálně prolíná, ale je odváděná pomocí kanálků a hadiček skrz sloupky na zem. To je moje zkušenost doložená jednou ranní sprchou, když byla jedna z těch hadiček neprůchozí... :D

Odesláno
Napsán autorem komisar

máš pravdu,ale aby to teklo /proudem/tak to ne .Mne to drobet těsní a okolo i hvízdá nad 80km,ale hlavní je průchozí hadičky v každém rohu jedna a aby těsnily i spoje ten plast,kde jsou přechody.

Psal jsem, že ta voda PROLÍNÁ. Z toho mělo vyplynout, že problém nebude v netěsnosti mezi střechou a šíbrem. Blbě jsem to napsal. Jinak můj problém tenktrát byla zlomená hadička dole v blatníku, ale to asi nebude problém Lukáše Brabce.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...