Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Diagnostika nic moc nepovedala.

potrebujes original diagnostiku na Peugeot/Citroen a nie Uni. Pokial ti ta kontrolka zasvietila musi byt v BSI o tom zaznam :grr (napr. prechodna zavada, slaby tlak turba)

Odesláno

Motor vpohode vytocim.Dnes kontrolka opat svietila,zisteny slaby tlak turba.

Na jednotke krasne zabera,na dvojke sa po chvili ustalenej jazdy turbo ozve,no po pridani plynu klakne.a takto stale dokola.Mechanik ma podozrenie na KO turboduchadla. :( Vsetko ostatne sa totiz skontrolovalo. :roll

Odesláno
ridici jednotka, nebo software ridici jednotky, nebo tak neco.... moc se v tom nevyznam, dulezity je, ze je to zas v poradku

no asi neni ked v inom vlakne 4 dni na to riesis to iste...

o tom powerboxe si vedel ? myslim ze by to chcelo pozriet

komplexnejsie, kedze ako sa zda prehratie softu nepomohlo...

vypis chyb z dia mas? :myslim

Odesláno
Motor vpohode vytocim.Dnes kontrolka opat svietila,zisteny slaby tlak turba.

Na jednotke krasne zabera,na dvojke sa po chvili ustalenej jazdy turbo ozve,no po pridani plynu klakne.a takto stale dokola.Mechanik ma podozrenie na KO turboduchadla. :( Vsetko ostatne sa totiz skontrolovalo. :roll

A výfuk je těsný?myslím tím jestli není někde díra,vlnovec,kat.

Odesláno

Mně to dělalo to samé.Byl jsem s tím i v peugeotu v českých Budějovicích ale diag nic neřekla,nakonec to bylo čidlo tlaku turba.Je pod motorem vlevo u nárazníku a vede do něj tlaková hadice a jeden el.konektor.na vrakarně sem ho koupil za 1200kc a v kelly stojí 900kč.Zkus se kouknout na to

Odesláno

hmn tak som medzi vami, zprva som tomu nepripisoval vaznost ale citim ze motor nie a nie tahat. Turbo ide pekne ho pocut ,jak v malych tak aj velkych ot. Problem je ale ze ked vystartujem napr na 3.stupni zoslapnem pedal auto vystartuje sice ale na 3000ot. vrci ale uz nevladze musim preradit. Robi to na vsetkych stupnoch. Dokonca ta dvojka je katastrofa ,meviem cim to moze byt , hadice som pozeral vsetky ci nahodou neprepusta vzduch niekde, ale vsetky su ok. Neverim ze 2.2hdi, 98kw , 133koni. , je take lajdacke, nieco mu je ,dia nevypisuje ziadnu zavadu uz som to pozeral. Mate niekto nove postrehy? dik.

Odesláno

Takze je podozrenie na reguláciu lopatiek.Kamos to dost casto riesil aj na inych autach.Pocas tyzdna sa zhodi turbo,vycisti sa a skontroluju sa aj vole na loziskach,atd. Potom dam vediet ako to dopadlo. :roker

Odesláno

Tak to jsem docela zvědavý na tu regulaci lopatek:o.Ty naše škopky totiž nemají naklápění lopatek.Když už to bude mít dole tak ať se podívá na ten podtlakový hrnec či co to je,co ovládá to turbo a případně ho rozchodí :papa.

Odesláno

No tak to bude zajímavý, v tom servise asi dělají leda VW, co? Možné by bylo rozumnější to svěřit někomu kdo ví, že tam natáčení lopatek není. To jestli se hejba vajíčko zjistíš snadno kouskem hadičky a pusou ;)

Odesláno

Pravda je, že to nemá ani jeden z těch motorů :D

Hlavní rozdíl je v tom, že 66kW si bere podtlak pro obtok přímo z příruby, kdežto 80kW bere podtlak z vývěvy a je ovládaný solenoidem ;)

Odesláno

takze nechcem to zahovorit, ale moje auto je ako nove :), kupil som cistic na vahu vzduchu v spreji a riadne vystriekal a prefukol , po zalozeni je auto ako diabol, ziadne pomale rozjazdy a strach ze na krizovatke to do mna niekto napali ;).

Dalsia vec je ze sa mi podstatne znizila spotreba zatial evidujem jeden liter dolu.

Odesláno

Tak som pisal strakimu ci ma turbo variabilnu geometriu lopatiek.Povedal ze na 100% ma lopatky.:papa

Ale to je uz aj tak jedno,to moj problem neriesi.Takze v utorok veziem auto na diagnostiku opat,avsak niekomu inemu ako doteraz.Tak som zvedavy co z toho bude. :roll Uz som skusal druhy snimac tlaku aj selenoid turba,kontrolovali sa vsetky hadice,atd... :( Kontrolka motora stale svieti... :(

Odesláno

Každé turbo má lopatky,jen de o to jestli se i natáčejí.To bys měl nějaký mezi typ,asi :o Jestli máš naklápění lopatek tak se hlubokoskloně omlouvám za mystifikaci tvé osoby :mad:

Odesláno

Neviem,co som kupil,to predavam,nikdy som ho rozobrate nevidel.To je uz aj tak jedno.Budem musiet ist do Peugeotu na dia.Uz zacinam byt zufaly... :(

Je mozne ze by to mohol mat na svedomi aj v mojom pripade software?

[upravil dne 8/6/12 21:00 od 733thunder]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...