Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jozino: trosku of topic na tomto foru........ Asi jako kdybych napsal, ze to je vase posleni vitezstvi.....

Odesláno

ale fandit vam budu :)

konec koncu, komplex jste prekonali a ted hura na to Rusko....

Mam vsazeno na rusko, tak maximale priju o 5 piv vsazenych

Odesláno
....nie ze sa niekto \"urazi\" :grr berte to zo srandy ako my tie \"tvrde\" statusy pred zapasom ;):papa

Že by se v ČECHÁCH mluvilo slovinsky hmm trapný :D:D:roker

ty si inak vsimavyyy :D:D:D

[upravil dne 19/5/12 19:17 od JanoRS]

Odesláno
Ospravednujem sa ceskemu vedienu klubu ale fakt ze sme boli lepsiiii

Slovenskooooooooooooooooo

:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Musím sa pridať a bratia držím palce aby ste šli domov s medailami.

Ale teraz Slovenskóóóóóóóóóóóóóóóóó.

Odesláno

V kazdom pripade som neskutocne rad, ze sme postupili do finale. Uz aj ked ho nevyhrame, mozme len prekvapit ... Minuli rok sa hovorilo, ze mame poslednu dobru generaciu s NHL, a ze je posledna sanca na medaile. Tento rok nam nikto neveril, a aha, ked sme :)

Reci, ze nas Rusi zajtra rozoberu, ignorujem :) To iste sa hovorilo o USA, ze nemame sancu, a ze Kanada je favorit, kurz na vyhru SK vs Canada bol 6,5, a to nehovorim o Čechoch :) Všade hovorili, že nemame šancu, a kde sme ? :) Zajtra su tu Rusi, v každom prípade sa nenahnevajte, ale táto výhra ma potešila viac ako zlato ... Lebo plné média posmeškov na Slovensko, ako nam to natriete, ako idete na trening, jak nemame šancu atd atd ... Som zvedavy, kde su tý autori teraz :)

To sa samozrejme netýka Čechov, ako celého národa, ale na vybranú skupinu :)

Špecialne taký je tu Mildík :) Jo, jak vyhrajete 5:2 a pak vražední finále, v kterém máte na to :) Pak po výhre napíše, ze nás Rusáci sežerou i s chlupama ... Minimalne dneska sme ukazali, ze hrát hokej vieme, Mildík si myslí, že Česi na Rusov majú, ale Slováci ne, Rusi nas predsa roznesou :) Klasický názor, za ktorý som rád, že sme vyhrali :)

Inak väčšina ludí triezve príspevky, čo si už niekolko rokov cením, hoc sme Československé forum ...

Odesláno

Souhlasím s Lubko. Češi pro mě budou vždy jedničky v hokeji, však od Nagana jsme pořád nahoře. Dneska to byl takový divný souboj, jako všechny souboje se Slovenskem. Slováci pro mě vždy budou bratři a nejen hokejový. My češi bysme ty rusy zítra nedali, uplně bez šance. Vsázím na slovenskou houževnatost a chut vyhrát a rád se na vás zítra podívám a snad vyhrajete. Pokud budete hrát srdcem, tak jak hrajeme my, tak je porazíte..

Odesláno
V kazdom pripade som neskutocne rad, ze sme postupili do finale. Uz aj ked ho nevyhrame, mozme len prekvapit ... Minuli rok sa hovorilo, ze mame poslednu dobru generaciu s NHL, a ze je posledna sanca na medaile. Tento rok nam nikto neveril, a aha, ked sme :)

Reci, ze nas Rusi zajtra rozoberu, ignorujem :) To iste sa hovorilo o USA, ze nemame sancu, a ze Kanada je favorit, kurz na vyhru SK vs Canada bol 6,5, a to nehovorim o Čechoch :) Všade hovorili, že nemame šancu, a kde sme ? :) Zajtra su tu Rusi, v každom prípade sa nenahnevajte, ale táto výhra ma potešila viac ako zlato ... Lebo plné média posmeškov na Slovensko, ako nam to natriete, ako idete na trening, jak nemame šancu atd atd ... Som zvedavy, kde su tý autori teraz :)

To sa samozrejme netýka Čechov, ako celého národa, ale na vybranú skupinu :)

Špecialne taký je tu Mildík :) Jo, jak vyhrajete 5:2 a pak vražední finále, v kterém máte na to :) Pak po výhre napíše, ze nás Rusáci sežerou i s chlupama ... Minimalne dneska sme ukazali, ze hrát hokej vieme, Mildík si myslí, že Česi na Rusov majú, ale Slováci ne, Rusi nas predsa roznesou :) Klasický názor, za ktorý som rád, že sme vyhrali :)

Inak väčšina ludí triezve príspevky, čo si už niekolko rokov cením, hoc sme Československé forum ...

:super:super:super:super:super
Odesláno
jozino: trosku of topic na tomto foru........ Asi jako kdybych napsal, ze to je vase posleni vitezstvi.....

neviem ci si videl komentar vasich komentatorov ked sme isli hrat proti canade, citujem: to je ich posledny vytazny zapas..a vidis kde sme to dotiahli

Odesláno

No budete to mít těžší, než my, sundáte klíčovýho hráče, a máte to, jinak na prdel, a, debakl, s, tou dneštní obranou, ale , jo, na Rusáky s timhle musíte mít víc přeju, Vůjtek má vymyšleno (doufám) :D:D:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...